- 12,019
- 9,716
- 113
Parayı buldun uğramaz oldunGeç gördük tebrik ederim abi![]()
Parayı buldun uğramaz oldunGeç gördük tebrik ederim abi![]()
@xmen7772 dost iznin varsa @erhanbey22 nın da canı çekmiş wonlucakmışKonu açık kalsın @Shellac noktayı biz koyacağız![]()
o 75 in solunda kare kutucuğu var orda 5 yazıyo dimi @erhanbey22![]()
Yok be kanka ne parası kim kaybetmişki biz bulalımParayı buldun uğramaz oldun![]()
WinnerYok be kanka ne parası kim kaybetmişki biz bulalım![]()
bırak bu ayaklarıYok be kanka ne parası kim kaybetmişki biz bulalım![]()
Kanka ss atta bende göreyimbırak bu ayaklarıbaska forumlarda paylasmıssın bizim her yerde kolumuz var 2 3 4 bin yürrü be
Kanka ss atta bende göreyim![]()
sağdan bol 0 lı kasan olsun knkassler sende kanka telefon dolup tasmıshadi baslıyom 5dkya belli olur konunun akıbeti
![]()
Kanka bunu diyorsan arkadaşın çekimi rica etti ben paylaşıp gönderdim beassler sende kanka telefon dolup tasmıshadi baslıyom 5dkya belli olur konunun akıbeti
![]()
Ya soldan olursasağdan bol 0 lı kasan olsun knka![]()
Vurmuşsun paraya guerraKanka bunu diyorsan arkadaşın çekimi rica etti ben paylaşıp gönderdim beaOlsa sizden mi saklarım
![]()
Kanka neden anlamak istemiyorsunuz.Çocuk forumda paylaşamadı bana attı paylaşır bana ss atar mısın diye o şekilde yaptım.Benim değil bizim Volkanın çekimi.Yoksa senden saklar mıyım be kankaVurmuşsun paraya guerra![]()
uleynnn forumda harbiden sherlock holmesler var korkmaya başladım valla neleri takip ediyorlar yaaa alla allaKanka bunu diyorsan arkadaşın çekimi rica etti ben paylaşıp gönderdim beaOlsa sizden mi saklarım
![]()
Kanka kaybetmem 10 dakika sürdü diyorsan onuda ssleyip atayım :d
Abi kardeşlerim fişek ya yemin ederimuleynnn forumda harbiden sherlock holmesler var korkmaya başladım valla neleri takip ediyorlar yaaa alla alla
Efsane diziydi vallahi abine izlerdim o diziyi be baker street no 221 london![]()