- 6,086
- 5,361
- 113
ulaaaaa bana bakın cemaaat yarın yanlışlıkla devam ediyormuyuz yazmayın sıcağı sıcağına hallettik işte ok 
ben yapısırım abi öyle 20yle kurtulamazsın 2 paket sigara gitti betise gol attıracağız derken kim vercek bunun hesabınıulaaaaa bana bakın cemaaat yarın yanlışlıkla devam ediyormuyuz yazmayın sıcağı sıcağına hallettik işte ok![]()
papara gönderben yapısırım abi öyle 20yle kurtulamazsın 2 paket sigara gitti betise gol attıracağız derken kim vercek bunun hesabını![]()
Ulan erhanım kaşla göz arasında çekim mi verdin.onaylı değilse göndermez
payfixli yapıcam hepinizi görürsünüz yarın kasa bin hedef 10 bin kişi bası 10 kişiye 500 tl ödemeler payfixlepapara gönder)))))
Hesap onaylansın 2 saate cekersınUla pişman oldum hakketen sıkıntı cikcagini düşünmüyorum da hemen cekemicez galiba parayi
Payfixmıpayfixli yapıcam hepinizi görürsünüz yarın kasa bin hedef 10 bin kişi bası 10 kişiye 500 tl ödemeler payfixlenasıl abi tutar mı
@Shellac buralardayım bı ilgilen dost1504731058 Papara 15 tl be. İhtiyaç var lütfen
Valla bu me bea@Shellac buralardayım bı ilgilen dost
kanka sen bizi ne sandın pardon %50den fazlasını yaptık dediysek saka yapmadıkUla pişman oldum hakketen sıkıntı cikcagini düşünmüyorum da hemen cekemicez galiba parayi
Erhan kasa bulım bets10 atıp verıcem hesabı sanakanka sen bizi ne sandın pardon %50den fazlasını yaptık dediysek saka yapmadıkben cogu kez yapıyom ki kac kere 100 yatırım 3 4 binlerden 0ladım kasayı
parayı ecopayza cektik abi o yöntemle yatırdı parayı belki belge istemezlerUlan erhanım kaşla göz arasında çekim mi verdin.onaylı değilse göndermez
Kknka bu kadar kısa sürede beklemiyordum harbikanka sen bizi ne sandın pardon %50den fazlasını yaptık dediysek saka yapmadıkben cogu kez yapıyom ki kac kere 100 yatırım 3 4 binlerden 0ladım kasayı
İnşallahparayı ecopayza cektik abi o yöntemle yatırdı parayı belki belge istemezler
ben paparaya çekersin diye bekliyordum valla hahaha bu kadar uykusuzlukla laaa yaratık olacan vallaparayı ecopayza cektik abi o yöntemle yatırdı parayı belki belge istemezler