Sen katırtırnağısın bu aksam reco kusura bakmaPekı ben![]()
Sen katırtırnağısın bu aksam reco kusura bakmaPekı ben![]()
Nasıl istersen dostumtamam modum kurallara riayet edelim o zaman 1-2 kupon daha yapıp kasayı arttıralım sonra 5 kişiye 20 tl atalım ya ok biraz daha sabredin bana mümkünse![]()
ben bu hikayeyi bi yerden hatırlıyom ama abi şöyle yapalım istersen herkes bana katılır zaten 1 kupon yap gelirse dağıtırsın olmazsa yarın devam ederiz bakiyen kalırsa sonucta dagıtmak için bakiyeyi riske atacaksın çekim yapmıs ol bari valla içim parçalanıyotamam modum kurallara riayet edelim o zaman 1-2 kupon daha yapıp kasayı arttıralım sonra 5 kişiye 20 tl atalım ya ok biraz daha sabredin bana mümkünse![]()
Katılıyorum erhanımaben bu hikayeyi bi yerden hatırlıyom ama abi şöyle yapalım istersen herkes bana katılır zaten 1 kupon yap gelirse dağıtırsın olmazsa yarın devam ederiz bakiyen kalırsa sonucta dagıtmak için bakiyeyi riske atacaksın çekim yapmıs ol bari valla içim parçalanıyo![]()
Hosgeldın daBol şanslar arkadaşlar naparsınız
Hoş bulduk dostumHosgeldın da![]()
Beyler dağılın yeraltı roll aleminin babası geldiBol şanslar arkadaşlar naparsınız
Gördüm bi selam vereyim dedimBeyler dağılın yeraltı roll aleminin babası geldi![]()
eyvallah abi h.g.Gördüm bi selam vereyim dedim
bol şans gelsin kuponumuz
Eyvallah erhanım vurdunuzmu voleyi bakimeyvallah abi h.g.