Uzun süreli şeylere gerek yok o adını unuttum çok hızlı yükselip çok hızlı düşen bişey vardı onu alsın ya hızldan ceker ya batarNormal üye ol kimlik falan onayla otomatik ekleniyor ondan sonra işlem yap kendine BTC hareketli yaparsın biseyler
Uzun süreli şeylere gerek yok o adını unuttum çok hızlı yükselip çok hızlı düşen bişey vardı onu alsın ya hızldan ceker ya batarNormal üye ol kimlik falan onayla otomatik ekleniyor ondan sonra işlem yap kendine BTC hareketli yaparsın biseyler
Uygulamanın linkini atsanaNormal üye ol kimlik falan onayla otomatik ekleniyor ondan sonra işlem yap kendine BTC hareketli yaparsın biseyler
Min 36 dı zatenHalen yatırımsiz ama min 36 dolar cekebilirsin
La playstore applestore yaz cıkarUygulamanın linkini atsana
Üye olduktan sonra otomatik
bu kendi mi yükseliyor
Lan link filan yokmu nasıl yapıcaz😂Üye olduktan sonra otomatik ekleniyor ne kar ederseniz sizin yatırım yapmadan çekmek için min 36 usdt yapmaniz lazım yatırım çekmek isterseniz de 5 usdt guvenilirdir ben 36 usdt çektim
bunu niye yaziyon kanka xm yaz canVallahi bulamadım
La playstore applestore yaz cıkar
play storeye veya applestore ye yaz cikar demek istemisVallahi bulamadım
Yazdım çıkmadı attım ya ekranplay storeye veya applestore ye yaz cikar demek istemis
Komserim yapıştır bitcoine kalsınVallahi bulamadım
Öyle yazınca kamera uygulamaları çıkıyorbunu niye yaziyon kanka xm yaz can
Lo trader mirader milletin kafasını karistirma 🤣Meta trader falan indiriyorsunuz çok sikintili iş ya aman bide bağımlısı olmayın bunun kumardan daha beterdir
Ya şunun bana linkini linkini at bir şey yap ya bulamıyorum Yoksa tutuklayacağım seniKomserim yapıştır bitcoine kalsın
Senin telefon eskidir belki ondanÖyle yazınca kamera uygulamaları çıkıyor
Lan ne eskisi Komiser adamın telefonu eski olur mu sence en son model aypol 😆😆😆😆Senin telefon eskidir belki ondan