- 7,170
- 2,889
- 113
Tebrikler gol
Sen hallet iki dk benceBeyler güvenilir dağıtacak forumda yetkili biri lazım hemen atalım beklemeyin o dagitsin ayıp olmasın size
HalledebilirimBeyler güvenilir dağıtacak forumda yetkili biri lazım hemen atalım beklemeyin o dagitsin ayıp olmasın size
Üye olanlara verme alıp kaçma ihtimalleri var kardeşim adminleri etiket ettim onlar hallettsin benceBeyler güvenilir dağıtacak forumda yetkili biri lazım hemen atalım beklemeyin o dagitsin ayıp olmasın size
Onlar çekilişte dağıtıyor bu normal
Bu arkadaşa atıyorum dostlar siz nasıl isterseniz o şekil dağıtım yapsın 5 kişi 10 kişi siz karar verinHalledebilirim
@X100100390Halledebilirim
10 kişi idealBu arkadaşa atıyorum dostlar siz nasıl isterseniz o şekil dağıtım yapsın 5 kişi 10 kişi siz karar verin
Sen sec dost kimler takip ettiyse yaz senBu arkadaşa atıyorum dostlar siz nasıl isterseniz o şekil dağıtım yapsın 5 kişi 10 kişi siz karar verin
Takip edip burda olanlar belli @drogba6 sen liste yaparsan sana zahmet @Mülayim6060 ulaşım sağlasın dostBu arkadaşa atıyorum dostlar siz nasıl isterseniz o şekil dağıtım yapsın 5 kişi 10 kişi siz karar verin