- 12,364
- 20,463
- 113
Benim de 10 bin ne hava atiyonuz awBenimde 12 MK ;(
Allah yardımcımız olsun..çok zormus
Benim de 10 bin ne hava atiyonuz awBenimde 12 MK ;(
15 😅Benimde 12 MK ;(
Benim de 10 bin ne hava atiyonuz aw
Monaco 3.5 üst bas herkes sevınsınYa dostlar şöyle bir durum var şimdi bir arkadaş kafamda net ama 3 arkadaş daha veemek istiyorum şöyle 1000 TL'ye 1.50 orana vurayım gelirse o üç arkadaşa da vereyim gelmezse aralarından birini seçeyim ikisini atayım kabul ediyorsanız böyle yapayım
Sectigin arkadaslara sorsan bence daha iyi..secilmediysek yorum yapmak yakışmaz bizeYa dostlar şöyle bir durum var şimdi bir arkadaş kafamda net ama 3 arkadaş daha veemek istiyorum şöyle 1000 TL'ye 1.50 orana vurayım gelirse o üç arkadaşa da vereyim gelmezse aralarından birini seçeyim ikisini atayım kabul ediyorsanız böyle yapayım
Dostum zorlama yavYa dostlar şöyle bir durum var şimdi bir arkadaş kafamda net ama 3 arkadaş daha veemek istiyorum şöyle 1000 TL'ye 1.50 orana vurayım gelirse o üç arkadaşa da vereyim gelmezse aralarından birini seçeyim ikisini atayım kabul ediyorsanız böyle yapayım
Bol şanslar xYa dostlar şöyle bir durum var şimdi bir arkadaş kafamda net ama 3 arkadaş daha veemek istiyorum şöyle 1000 TL'ye 1.50 orana vurayım gelirse o üç arkadaşa da vereyim gelmezse aralarından birini seçeyim ikisini atayım kabul ediyorsanız böyle yapayım
Kesene bereket kral,,Ya dostlar şöyle bir durum var şimdi bir arkadaş kafamda net ama 3 arkadaş daha veemek istiyorum şöyle 1000 TL'ye 1.50 orana vurayım gelirse o üç arkadaşa da vereyim gelmezse aralarından birini seçeyim ikisini atayım kabul ediyorsanız böyle yapayım
Yaşama hakkını almadik ya yaşa işte bananeMaaşım 14.500 MK hükümeti bize yaşam hakkı vermiyor...maaş kartımı ev sahibine versem daha iyi
Vur benfica maçının 3.5 üstüne olsun bitsin,, 2.yarı başladı,,gol gelmeden yetişşYa dostlar şöyle bir durum var şimdi bir arkadaş kafamda net ama 3 arkadaş daha veemek istiyorum şöyle 1000 TL'ye 1.50 orana vurayım gelirse o üç arkadaşa da vereyim gelmezse aralarından birini seçeyim ikisini atayım kabul ediyorsanız böyle yapayım
Hayat ciplakken güzeldir...alıştıkDostum zorlama yav
Ufak da olsa 4 e böl gitsin
Hayat ciplakken güzeldir,,Şii etYaşama hakkını almadik ya yaşa işte banane
Benfica varr,,evde atar 1 gol,,Barça maçında bı gol daha cikmazmi çok güzel oran var
Koy dostum çay saati çoktan geldi@SaHgEc çayı ocağa koyalım mi dost