GereksizDümendeler usta dümendeler
GereksizDümendeler usta dümendeler
Çekim geldimi usta bende verdim şimdiben şimdi çekim verdim ne kadar sürede ödüyor ödemesi gelen var mı
5 10 dkya gelmezse canlıya bağlanın direkt geliyorÇekim verdim ödendi
Ne dedin kral canlıya benim 20 dk oldu5 10 dkya gelmezse canlıya bağlanın direkt geliyor
Reis çekim talebi vermeden önce bilgi aldım hangisinden daha hızlı gelir diye multipay bank dedi 15 dk içinde gelmezse canlı desteğe tekrar bağlanın dedi bağlandım tık diye hesaba indiNe dedin kral canlıya benim 20 dk oldu
Canlı yokki iletelim kodu canlı pasif değil msj bırakın diyorbeyler bana mail gelmemişti bu linkten talep ediliyor gelen kodu canlıya iletiyorsunuz https://wsbets.top/
Arada bi yokla cnali destek oluyorCanlı yokki iletelim kodu canlı pasif değil msj bırakın diyor
3 saat içinde ödedi ama ödediben şimdi çekim verdim ne kadar sürede ödüyor ödemesi gelen var mı
Benim yarım saati geçti hala.bekliyor3 saat içinde ödedi ama ödedi
Deneme bonusu ile 1000tl altı miktar mesela 560tl çekim yapan oldumu CANLİ DESTEK 1000TL OLMADAN CEKİM YAPAMAZSİN DİYORBeyler ödüyor deme yatırım yapacağım ona göre
Dostum bilmiyorum ben 1600 lira yaptım da yatırım yapıp cektimDeneme bonusu ile 1000tl altı miktar mesela 560tl çekim yapan oldumu CANLİ DESTEK 1000TL OLMADAN CEKİM YAPAMAZSİN DİYOR