Dm den atıyorumliste nerde at sana zahmet
Dm den atıyorumliste nerde at sana zahmet
Sıkı takip ettim ona göre@Hakan170 nasil yapioz şimdi çekilişi senmi edion
Tamam 🔥hakanda liste zaten
Biliyorsan sen yap sıkıntı yok HakanSen yap çekilişi
kankim bastan beri takip edenler var diğerleri ara ar a gelip gitti hak geçmesin@Hakan170 nasil yapioz şimdi çekilişi senmi edion
Sen seç dm at dostbeyler herkese vermek isterdim ama tüm lig 3.5 olunca bu gelmez diye totem niyetine açtım fazla bi kazanç yok kusura bakmayın şimdiden çıkmayanlar
Kesene bereket dostbeyler herkese vermek isterdim ama tüm lig 3.5 olunca bu gelmez diye totem niyetine açtım fazla bi kazanç yok kusura bakmayın şimdiden çıkmayanlar
Zaten konu başından takip eden sayısı 5.6 kişi kanka onların içinden seçersin artık. Nasip işi bu işler hakkıyla yapıldığı sürece 😀beyler herkese vermek isterdim ama tüm lig 3.5 olunca bu gelmez diye totem niyetine açtım fazla bi kazanç yok kusura bakmayın şimdiden çıkmayanlar
Sen söyle ona dm den 4 kişiyi at işte dostumListe silinmiş zaten
Shellac yasak falan dedi. Sen özelden iletişime geç istersen @Wolverine999 ileListe silinmiş zaten
Adamsın knkatamam ben yazacam 4 kişiye ama ardimdan sovmeyin aq elimden gelen bu bakacam şimdi
Tamam dostumtamam ben yazacam 4 kişiye ama ardimdan sovmeyin aq elimden gelen bu bakacam şimdi