Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Wnrtndgr / Tebrikler Zost

Kupon Miktarı
50
Kupon Oranı
33

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
Dayı zengin degiliz biz cebimizde 100 k para yok para konusu geçmesi yasak diye söylemiyorum. Ben her tutan kuponumda para atıyorum birilerine 2 senedir bu forumdayim 3-4 tane çekiliş çıktı fazla mı?
Ben zengin olmadiginu biliyorum zaten kardesim.kazanincada az kazandigin halde yinede bir yada bikac kisiye sans oarasi attiginida biliyorum.yazdigim sana mahsus bi msj deildi sana mahsus olsa dmden yazardim.benim etik bulmadigim parasi olan adamin sans parasi cekilisine katilmasi.ben cok gordum 5 dk once 5k 10 k cekipde gelir 20 liralik cekilise katilan adami.neyse bu aralar iyisin citirindan sansin var.gaza gelip yuksek miktarlar basmayasin.bol sans

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,043
50,089
113
Ben zengin olmadiginu biliyorum zaten kardesim.kazanincada az kazandigin halde yinede bir yada bikac kisiye sans oarasi attiginida biliyorum.yazdigim sana mahsus bi msj deildi sana mahsus olsa dmden yazardim.benim etik bulmadigim parasi olan adamin sans parasi cekilisine katilmasi.ben cok gordum 5 dk once 5k 10 k cekipde gelir 20 liralik cekilise katilan adami.neyse bu aralar iyisin citirindan sansin var.gaza gelip yuksek miktarlar basmayasin.bol sans
Sağol dayım

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,715
113
Cok sor okunuyo senin yaztiklarin

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,043
50,089
113
Sırada Hırvatistan ve Brezilya maçları var haydi bakalım

dost

🪬