- 78,026
- 50,067
- 113
Ne alaka yani 5 oran aga keşke Tunusu koysaymışım hem oranı daha fazlaydı hem direkt köşeydik
Sistem mi bu?Abi niye Suudi yenerse zaten kafadan 1 k yız Arjantin berabere kalırsa 2.5 k neden hayalperest olim
Abi iki farklı site iki farklı kupon eğer Suudi yenerse 900 gelecek , hem suuudi yener hemde Arjantin yenerse o zaman misSistem mi bu?
Arjantin ynerse diyosun 0 oynamissin ya laAbi iki farklı site iki farklı kupon eğer Suudi yenerse 900 gelecek , hem suuudi yener hemde Arjantin yenerse o zaman mis
Bn 1 kupon goruyorumAbi iki farklı site iki farklı kupon eğer Suudi yenerse 900 gelecek , hem suuudi yener hemde Arjantin yenerse o zaman mis
Abi konuyu hortlatiyorum bak anasayfaya bak günün kuponu yazıyorBn 1 kupon goruyorum
He 2 konu 2 kupon desene.ben analamam o kdr takip edip totem yaptim 1 i tutarsa 300umu isterim 2 si tutarsa 1 kAbi konuyu hortlatiyorum bak anasayfaya bak günün kuponu yazıyor
HshahzhhahshahdhsHe 2 konu 2 kupon desene.ben analamam o kdr takip edip totem yaptim 1 i tutarsa 300umu isterim 2 si tutarsa 1 k
Diyosun.hani kankaydikHshahzhhahshahdhs
Abim estağfurullah kazandığımda takip eden herkese gönlümden kopani ulaştırırım benDiyosun.hani kankaydik
Heŕkese derwen sana para kalmaz aw.neyse mac saati grsrzAbim estağfurullah kazandığımda takip eden herkese gönlümden kopani ulaştırırım ben
Yok be abi kupon 900 veriyor kişi başı 50 atsam nolcak sankiHeŕkese derwen sana para kalmaz aw.neyse mac saati grsrz
Gorursun ozamanYok be abi kupon 900 veriyor kişi başı 50 atsam nolcak sanki
Hshahhahahshwhhshwhshs yeter ki gelsinnnnnn biz hep buradayız dayiiiiGorursun ozaman
Iyı bakalim 15 dk kaldiHshahhahahshwhhshwhshs yeter ki gelsinnnnnn biz hep buradayız dayiiii
Araplarin maci trtsporda ve yayin frekans deisimi olmadan izleniyor hayretHshahhahahshwhhshwhshs yeter ki gelsinnnnnn biz hep buradayız dayiiii