- 78,049
- 50,095
- 113
Oynasan gelmezdi amaBayer korner etkinligi vardı enişte tek attık 12 ye
Oynasan gelmezdi amaBayer korner etkinligi vardı enişte tek attık 12 ye
Oynasam 16 derdımOynasan gelmezdi ama
😆😆😆😆😆Oynasam 16 derdım
Kursunda pahalı enıstecok canım sıkılıyo bı gun bu gunlerde gecıcek
makına yok enıste kursunu buluruzKursunda pahalı enıste
Acsyip tehlikeliyim.haberleri yokBunlar beni tanimiyo galiba gitcem şimdi Meksikaya benim Meksika'daki amcaoglu Çikaritoyu da alcam yanıma ne var ne yok tariycam sahayı
ne bu enişte zıpkın mı
YouTube bile kaldiramamis yaptığımı öyle bir tehlike yani
Bunu yapan bendim mesela Cikarito ve ben yaptık neyse bu seferlik affediyorum onları
Bu ne abi ya silah mı bu bende M4a1 var ama boncuk bitti yarın alcam kırtasiyeden
Yani bu daha etkili olanı enişte direk ucusa geciriyor dün atmacaya bi patlattım komsu dayı da bahcedeymiş aklı gitti sikicem kusunu Umut diye nasıl bagırıyorne bu enişte zıpkın mı
hayır mı yaptın enıste atmaca ucamıyo muydu tek basınaYani bu daha etkili olanı enişte direk ucusa geciriyor dün atmacaya bi patlattım komsu dayı da bahcedeymiş aklı gitti sikicem kusunu Umut diye nasıl bagırıyor
Bunun en güzel fotosu karsı dakinin agzına soktugun zaman cok sekıl duruyorBu ne abi ya silah mı bu bende M4a1 var ama boncuk bitti yarın alcam kırtasiyeden
O değil de abi bu Kuşum Aydın a nolduYani bu daha etkili olanı enişte direk ucusa geciriyor dün atmacaya bi patlattım komsu dayı da bahcedeymiş aklı gitti sikicem kusunu Umut diye nasıl bagırıyor