- 78,030
- 50,077
- 113
Fener adamı delirtme dost
Dost bu yatmış mı sitemi yanlış gösteriyor ciddi olamazsın dimikaçırmayın nba mi lan bu
aynen yattı 62 sayı çıktı şaka gibi yaDost bu yatmış mı sitemi yanlış gösteriyor ciddi olamazsın dimi
Barem şikesi olduğu net oldu yani yoksa 61 gösterip 62 sayı çıkarmaları şaka değil yani 45 baremdenaynen yattı 62 sayı çıktı şaka gibi ya![]()
aynen aw 62 nedir ya çeyrek başlarken 45ti barem, 3. çeyrekte 50 çıktı ilk çeyrekte 42 sonra tako çok küfür ediyorBarem şikesi olduğu net oldu yani yoksa 61 gösterip 62 sayı çıkarmaları şaka değil yani 45 baremden
Fener kazanamicani klk dakkadan gosrerdi yeni kupon yapalim bizFener adamı delirtme dost
Valla yaFener kazanamicani klk dakkadan gosrerdi yeni kupon yapalim biz
Valla ya geçmiş olsunaynen aw 62 nedir ya çeyrek başlarken 45ti barem, 3. çeyrekte 50 çıktı ilk çeyrekte 42 sonra tako çok küfür ediyor
Ben bu işi biliyom böyle diye diye getircemSkseler gelmez bu kupon dostum geçmiş olsun lose
UmarımBen bu işi biliyom böyle diye diye getircem
Tessekkurumu alırımSkseler gelmez bu kupon dostum geçmiş olsun lose
Kupon tutarsa teşekkür ederim dost kuru kuruya teşekkür olmazTessekkurumu alırım
Kolay gelsin krallll3.5 üstte geliyor gibi 😂
Dost çalışıyorum takip edemiyoruz ama gözler tabi fenerbahçe de ☺
Sans bizimle olsun
Eyvallah kral son dakikada 2.2 oldu ama iptal oldu iyiki iptal oldu 😀Kolay gelsin krallll
Vallahi ya yüreğim ağzıma geldi ordaEyvallah kral son dakikada 2.2 oldu ama iptal oldu iyiki iptal oldu 😀
Sen yatcak gibi olduğunda mesaj at bana ben getiririm o kuponu kakdksskkaKupon tutarsa teşekkür ederim dost kuru kuruya teşekkür olmaz