Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Wnrtndgr / Şansını Kullan ' Kuponu

Kupon Miktarı
300
Kupon Oranı
20

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
Özellikle cyber dikkat et dostum canlı yayında 10 dk var fauller de vs betco süresi durmuyor 6 dk gösteriyor betco barem 40a düşüyor kitleyip bi açıyorlar barem 55 o kısımlar çok sık oluyor cyber de
aw köpek gibi sayı atıyorlaar 61 oldu barem :)

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,021
50,067
113
benim eve çok uzak ama bakıyorum o taraflarda kalacak bir yer, sana kalacak ev mi lazım yoksa takılacak ev mi lazım :)
Ya abi bize en fazla takılmak TV alkol yani öyle çok yüksek sesli müzik, gürültü falan asla olmaz

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
Abi normal bir ev işte TV olan yatıp kalkacak temiz olması önemli abi gerisi önemsiz temiz olsun
yok parasız kalabileceğin arkadaşların evine bakacağım da o yüzden soruyorum kalmalık mı takılmalık mı diye, yatmadan yatmaya gideceksen ona göre bir yer bakacağım :)

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,021
50,067
113
yok parasız kalabileceğin arkadaşların evine bakacağım da o yüzden soruyorum kalmalık mı takılmalık mı diye, yatmadan yatmaya gideceksen ona göre bir yer bakacağım :)
Abi nasıl diyim takılmalık değil ya saat 10 gibi gelirim en geç eve sonra da uyurum zaten , takılmak nasıl oluyor bilmiyorum ki. Normal olacak işte abi