- 11,398
- 15,290
- 113
mary janemi takılıyosun broİşte geliyor özel harekat işte geliyoooooor özel harekaaaaat
mary janemi takılıyosun broİşte geliyor özel harekat işte geliyoooooor özel harekaaaaat
Sanmam zostumbAcaba forumda kuponlara benim gibi sinerji enerji veren bir kişi daha var mıdır?
O da bana takiliyo abi karşılıklı iliskimary janemi takılıyosun bro
O da bana takiliyo abi karşılıklı iliski
Dinledim abiiii biliyorum Saian k"at aga b bu underground adamları iyi bilirim
aysonu gidiyorum aga b konseri var ankarada, burada olursan beraber gidelimDinledim abiiii biliyorum Saian k"at aga b bu underground adamları iyi bilirim
aw köpek gibi sayı atıyorlaar 61 oldu baremÖzellikle cyber dikkat et dostum canlı yayında 10 dk var fauller de vs betco süresi durmuyor 6 dk gösteriyor betco barem 40a düşüyor kitleyip bi açıyorlar barem 55 o kısımlar çok sık oluyor cyber de
Ay sonu tekrar gelirim abi param olursa bu hafta geliyorum birde ay sonu gelirim.insaysonu gidiyorum aga b konseri var ankarada, burada olursan beraber gidelim
umarım dostum beklerim, bu haftasonu da ben istanbulda olacağım, sen nereden nereye geliyorsunAy sonu tekrar gelirim abi param olursa bu hafta geliyorum birde ay sonu gelirim.ins
Zonguldak'tam aankaraya geliyorum abiumarım dostum beklerim, bu haftasonu da ben istanbulda olacağım, sen nereden nereye geliyorsun
Hatta dün konu açtım yaZonguldak'tam aankaraya geliyorum abi
ankaranın neresine geliyorsun manasındaZonguldak'tam aankaraya geliyorum abi
Kızılay ve Bahcelide takılıyoruz biz abi geneldeankaranın neresine geliyorsun manasında
benim eve çok uzak ama bakıyorum o taraflarda kalacak bir yer, sana kalacak ev mi lazım yoksa takılacak ev mi lazımKızılay ve Bahcelide takılıyoruz biz abi genelde
Abi normal bir ev işte TV olan yatıp kalkacak temiz olması önemli abi gerisi önemsiz temiz olsunbenim eve çok uzak ama bakıyorum o taraflarda kalacak bir yer, sana kalacak ev mi lazım yoksa takılacak ev mi lazım![]()
Ya abi bize en fazla takılmak TV alkol yani öyle çok yüksek sesli müzik, gürültü falan asla olmazbenim eve çok uzak ama bakıyorum o taraflarda kalacak bir yer, sana kalacak ev mi lazım yoksa takılacak ev mi lazım![]()
yok parasız kalabileceğin arkadaşların evine bakacağım da o yüzden soruyorum kalmalık mı takılmalık mı diye, yatmadan yatmaya gideceksen ona göre bir yer bakacağımAbi normal bir ev işte TV olan yatıp kalkacak temiz olması önemli abi gerisi önemsiz temiz olsun
Abi nasıl diyim takılmalık değil ya saat 10 gibi gelirim en geç eve sonra da uyurum zaten , takılmak nasıl oluyor bilmiyorum ki. Normal olacak işte abiyok parasız kalabileceğin arkadaşların evine bakacağım da o yüzden soruyorum kalmalık mı takılmalık mı diye, yatmadan yatmaya gideceksen ona göre bir yer bakacağım![]()
yazıyorum özele durAbi nasıl diyim takılmalık değil ya saat 10 gibi gelirim en geç eve sonra da uyurum zaten , takılmak nasıl oluyor bilmiyorum ki. Normal olacak işte abi