- 78,030
- 50,077
- 113
Alkol yok dost smoking alwaysOlum kumarbaz adam en ayık gezen adamdır alkole vereceği parayı kumara verir kakfkksks
Alkol yok dost smoking alwaysOlum kumarbaz adam en ayık gezen adamdır alkole vereceği parayı kumara verir kakfkksks
Dostum bol şans umarım gelir@bytako
@Emrah4152
Şansımız bol olsun abiler.
Gelirse 2 maçın sahiplerine mor .
Ve takip eden 4 kişiye turuncu.
Bol şanslar
Not: Fotolar bilerek karanlık şu son zamanlarda yaşanan hesaba girme muhabbetlerinden dolayı.
Sağol kralDostum bol şans umarım gelir
Vay esrarkeş vayAlkol yok dost smoking always
Lan olum saçma sapan yorum yapma esrarkeş ne aq diekodkwkdlwkdleVay esrarkeş vay
Bol şanslar dost@bytako
@Emrah4152
Şansımız bol olsun abiler.
Gelirse 2 maçın sahiplerine mor .
Ve takip eden 4 kişiye turuncu.
Bol şanslar
Not: Fotolar bilerek karanlık şu son zamanlarda yaşanan hesaba girme muhabbetlerinden dolayı.
Dost bence bugda kaldı site cok güzel yakalamışsın ara sıra bende yakalıyorum böylekaçırmayın nba mi lan bu
45e düşmüş zaten baremDost bence bugda kaldı site cok güzel yakalamışsın ara sıra bende yakalıyorum böyle
ben anlamam abi betco kabul etmezse eyvallah ama betco sorun çıkarmazsa anlamam sponsor site yapışırımEkli dosyayı görüntüle 294108
@bytako normalde baremler bu dost, valla site sorun çıkarmaz umarım senin
Hocam valla ben de çok yakaladım böyle atlsda hiç bi sorun olmadı Betco da çok sık oluyor bu durumben anlamam abi betco kabul etmezse eyvallah ama betco sorun çıkarmazsa anlamam sponsor site yapışırım
kovalamak lazım öyleyseHocam valla ben de çok yakaladım böyle atlsda hiç bi sorun olmadı Betco da çok sık oluyor bu durum
Özellikle cyber dikkat et dostum canlı yayında 10 dk var fauller de vs betco süresi durmuyor 6 dk gösteriyor betco barem 40a düşüyor kitleyip bi açıyorlar barem 55 o kısımlar çok sık oluyor cyber dekovalamak lazım öyleyse![]()
tamam bakacağımÖzellikle cyber dikkat et dostum canlı yayında 10 dk var fauller de vs betco süresi durmuyor 6 dk gösteriyor betco barem 40a düşüyor kitleyip bi açıyorlar barem 55 o kısımlar çok sık oluyor cyber de