- 5,281
- 1,566
- 113
Herkesin kumdan kalesi olacak bu konudakilerin size sözBen? Dost?🥲
Herkesin kumdan kalesi olacak bu konudakilerin size sözBen? Dost?🥲
Aga be üzdü, gitar deneseymiş keşke.Saz çalmak
Ya sen nerenin Kralısın!!!Herkesin kumdan kalesi olacak bu konudakilerin size söz
Aga be üzdü, gitar deneseymiş keşke.
Bide bı aralar @Gannicus böyle bir arkadaş vardı tanır mısın reiseLBeT b1r gÜn GaRrDeŞşşŞ
He tanıyom aga buda yok ortalıktaBide bı aralar @Gannicus böyle bir arkadaş vardı tanır mısın reis
En son benim 1kyi çarptı o günden sonra girmedi bir beklentim yok artık gelse birşey demiycezde işteHe tanıyom aga buda yok ortalıkta
Knk forumda borç olarak 250 den fazla para vermiyorum kimseye sen yanlış yapmışsın 1k iyi para çarpar tabiEn son benim 1kyi çarptı o günden sonra girmedi bir beklentim yok artık gelse birşey demiycezde işte
Reis insandan insana değişiyor hiç beklenmeyecek adamlar 2 bin 3 bin para attığı oldu fazlasıyla döndük sonunda ama ne diyim işte insanoğlu doyumsuzKnk forumda borç olarak 250 den fazla para vermiyorum kimseye sen yanlış yapmışsın 1k iyi para çarpar tabi
Acicam birazdan doktor sponsor oldu bakalım yurursek paslarizCanım sıkılıyor roll yapacağım ama sürekli batıyorum maaşa kadar söz oynamicam bakalım
Ben uyurum büyük ihtimal sana bol şanslar aga inş kazanırsınAcicam birazdan doktor sponsor oldu bakalım yurursek paslariz
Hikayenin sonu hep aynıda hayırlısı teşekkürler reis hayırlı gecelerBen uyurum büyük ihtimal sana bol şanslar aga inş kazanırsın
Hee maaşta yiycan yani parayı 😁😁Canım sıkılıyor roll yapacağım ama sürekli batıyorum maaşa kadar söz oynamicam bakalım
Aynen gel bugün Loser’s konusunun başına sen geç 😅23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN! 🇹🇷
Yürü evineAynen gel bugün Loser’s konusunun başına sen geç 😅