- 3,623
- 3,334
- 113
tamam söylücem bakalım 🤣 çekimi bekliyorum şuan gelsin direkt paslıyım , sonra maç veriyim, uykun gelmedi mi la daha😅İki maç söylede o parayla roll yapayım fakir fukaraya dağıtayım
tamam söylücem bakalım 🤣 çekimi bekliyorum şuan gelsin direkt paslıyım , sonra maç veriyim, uykun gelmedi mi la daha😅İki maç söylede o parayla roll yapayım fakir fukaraya dağıtayım
Yok sabah izinliyim iftara kadar yatacağımtamam söylücem bakalım 🤣 çekimi bekliyorum şuan gelsin direkt paslıyım , sonra maç veriyim, uykun gelmedi mi la daha😅
Meksika | quteiro - club leon > MS2Yok sabah izinliyim iftara kadar yatacağım
Bsimiaah hadi bakalımMeksika | quteiro - club leon > MS2
Arjantin | san martin - san lorenzo > MS2
Peru | sport huyanco - deportivo garcilaso > 2.5 üst
2 tanesini seçip kombinle vur kanka
hadi inş gelir kanka, normalde futbol oynamayı çok sevmiyorum ama şuan ki basketlerde tehlikeli geldi, futbol daha güvenli sankimBsimiaah hadi bakalım
Sürekli batıyoz zaten avasını yaktığımın kumarında bu gelseydi bi 10k hedef yürürdükhadi inş gelir kanka, normalde futbol oynamayı çok sevmiyorum ama şuan ki basketlerde tehlikeli geldi, futbol daha güvenli sankim
bu san martin kazma takım hayatta gol mol atamaz, kamil kamil açılıyorlar birde, san lorenzo kontradan 1 tane itelese tamam, peru maçı içerde zatenSürekli batıyoz zaten avasını yaktığımın kumarında bu gelseydi bi 10k hedef yürürdük
Ins güzel oran da bakalım gelir umarımbu san martin kazma takım hayatta gol mol atamaz, kamil kamil açılıyorlar birde, san lorenzo kontradan 1 tane itelese tamam, peru maçı içerde zaten
gelir gelir 0 - 0 bitirtmezler o maçı alt oynayanları patlatırlarIns güzel oran da bakalım gelir umarım
Goooollllgelir gelir 0 - 0 bitirtmezler o maçı alt oynayanları patlatırlar
Koyduk muuuValla attılar
Biterse böyle koyuyoruzKoyduk muuu
tamam daha birşey olmaz o maçta, maks olcağı 0 2, öyle biter. direkt peruya odaklan kanka, perudan 1 gol daha gelsin tamam senin kuponValla attılar
Heee üst olan 45 hadı o geldı dıyelım san Lorenzo ıkınmalık macBiterse böyle koyuyoruz
Analız by ngutamam daha birşey olmaz o maçta, maks olcağı 0 2, öyle biter. direkt peruya odaklan kanka, perudan 1 gol daha gelsin tamam senin kupon