- 14,990
- 11,359
- 113
Baharı da yollaEyşan bile kurtaramaz beni
Baharı da yollaEyşan bile kurtaramaz beni
Sulalecek gitsek bu kaybi kurtaramayiz awBaharı da yolla
Açtırcam şimdi diamon mesj attı sorum ne diye@Mrlbra takdirlik hareket yaptın bin kere heal olsun sana 😎
Beni etiketlemesimler yeter özel sorunlarım var burda kalp kırmsk istemiyorum@Mrlbra takdirlik hareket yaptın bin kere heal olsun sana 😎
La o degil yasaklamasını istediğin adam için dedim elle tutulur ipe sapa gelcek ciddiye alıncak bel altı olamyan 15 yaşaltı olmayan bir sözü yokAçtırcam şimdi diamon mesj attı sorum ne diye
Ya 5/ kere uyardım bana bugün bulaşmayın sorunlatım bar dedimLa o degil yasaklamasını istediğin adam için dedim elle tutulur ipe sapa gelcek ciddiye alıncak bel altı olamyan 15 yaşaltı olmayan bir sözü yok
Diss mi atıyon la makinaKAZANIYORUZ.
Herkesin tek sorunu kumar para olmuşLa o degil yasaklamasını istediğin adam için dedim elle tutulur ipe sapa gelcek ciddiye alıncak bel altı olamyan 15 yaşaltı olmayan bir sözü yok
Gücü bize yetmez kankaDiss mi atıyon la makina
Dinletemesin herseye tasakYa 5/ kere uyardım bana bugün bulaşmayın sorunlatım bar dedim
Dinletemesin herseye tasak
Dissleşin valla hacı ben forumda eskiden deli sataşırdım millete ama saldım artık sarmıyoGücü bize yetmez kanka
Dostum inşallah sağlıkla ilgili değildir. Gerisi bı şekilde hallolur inşallahYa 5/ kere uyardım bana bugün bulaşmayın sorunlatım bar dedim
Şimdi bende öyleyim bugün hariçDissleşin valla hacı ben forumda eskiden deli sataşırdım millete ama saldım artık sarmıyo
İlişkid kanka sağlik değilDostum inşallah sağlıkla ilgili değildir. Gerisi bı şekilde hallolur inşallah
Kendı adına konuş ptr sorunun varsa dm gel konusalım karı gibi dedıkodu yapma olmadıgım yerdeLa o degil yasaklamasını istediğin adam için dedim elle tutulur ipe sapa gelcek ciddiye alıncak bel altı olamyan 15 yaşaltı olmayan bir sözü yok
Bayram 17.00 da bittiKavga etmeyin beyler bayram bayram la
Deliye hergün bayram be olmBayram 17.00 da bitti