- 2,667
- 1,369
- 113
Evet onaysız cektirmiyor kimseye zatenKimlik onayı yapmismiydin çekimden önce
Evet onaysız cektirmiyor kimseye zatenKimlik onayı yapmismiydin çekimden önce
evet on numara site kasası sağlam baya ödüyor.2 gün önce çekim sınırı yoktu bi arkadaş 6500 çekti kimlik onayından sonra hemen ödediler. site ödeme yapıyor arkadaşlar ama malesef max çekim 500e düşmüş
öder dostum 50k da öder bu siteİşleme alındı beyler Ekli dosyayı görüntüle 836067
Keşke 1 2 önce görseydim 40 50 k çekerdim şimdi 78 k ya kadar çıkmıştı bakiyeöder dostum 50k da öder bu site
Tebrik ederim güle güle harcaÖdeme an itibariyle geldi beyler
Kimlik istemiyor TC isim soyisim giriyorsunKimlik istemesi şüphelendiriyor
O zaman olur usta bende kimlik yükleniyor sandımKimlik istemiyor TC isim soyisim giriyorsun
dost site kurumsal calısıyor zaten yazılım eklemisler o doğrulama şeyine otomatik onaylanıyor 5 saniyede doğru bilgileri girersenO zaman olur usta bende kimlik yükleniyor sandım
Reis kaç dakikada geldi benim işleme alınmadıÖdeme geldi
Adamlar almışlar önlemidost site kurumsal calısıyor zaten yazılım eklemisler o doğrulama şeyine otomatik onaylanıyor 5 saniyede doğru bilgileri girersen
paylaşsana ozamanBen bu siteden 2 gün önce 4k çektim 30 dakikada ödendi 2 gün önce sınırsız cekimdi bu bonus sonra Max çekim 500 yaptilar dün.
biliyordum böyle bir cümle geleceğini ben paylaşmıyorum artık bir ara 10 TL bonus paylaştık diye linç yedik o günden sonra tövbe ettimpaylaşsana ozaman