Sağlık olsun11513 çevirdik
kayıp
Şaka gibi valla, bana denk geldi heralde. Her oyuna gireceği zaman dondu ve 1 kere de çevirdi. Tebrikler dostumGates da ilk satın alımda 7 k ödedi
Tüh yazık olmuş kasa 25k oldu 500 e sabitledilerBen bu siteden 2 gün önce 4k çektim 30 dakikada ödendi 2 gün önce sınırsız cekimdi bu bonus sonra Max çekim 500 yaptilar dün.
Evet ödeme alan birisi daha oldu farkli bir yerde 7k ödediler onada paratim ile dün şartları değiştirdiler normalde sınırsız cekimdiTüh yazık olmuş kasa 25k oldu 500 e sabitlediler
Dün denk gelseydim keşke ozaman 50 k çekerdim 🤣Evet ödeme alan birisi daha oldu farkli bir yerde 7k ödediler onada paratim ile dün şartları değiştirdiler normalde sınırsız cekimdi
Umarım yaparlar da max nereye 500 nereye kötüVallahi balıkçıda 6 betten Max aldım inşallah ödeme yaparlar
25 k ya 500 yapacak bir şey yok olsun 😁Çekim verildi bakalım nolcak
Kanka 2 gün önce sınırsız cekimdi işte süperdi bu bonus ama sonradan leş oldu25 k ya 500 yapacak bir şey yok olsun 😁
Baktılar çeken çok zarar ediyoruz dediler 500 e çektiler demek ki bari çevrimi de düşürselermişKanka 2 gün önce sınırsız cekimdi işte süperdi bu bonus ama sonradan leş oldu
Evet 35 çok ya 10kat felan yapmaları lazimBaktılar çeken çok zarar ediyoruz dediler 500 e çektiler demek ki bari çevrimi de düşürselermiş
Ama ödeme yapıyor site %90Baktılar çeken çok zarar ediyoruz dediler 500 e çektiler demek ki bari çevrimi de düşürselermiş
Kimlik onayı yapmismiydin çekimden önceAma ödeme yapıyor site %90