- 2,314
- 1,188
- 113
Spin eklemiyor kimlik de doğruladıkKanka kimlik dogruladinmi
Spin eklemiyor kimlik de doğruladıkKanka kimlik dogruladinmi
Hay ben böyle sitenin kalan 80ini sifirladik bişey yapamam diyor andaval sanki benim sucumMuhabbete bak 6 k vardı çevrim 2300 kalmıştı 100 liradan ceviriyim bitsin dedim bı baktım 80 lira kalmis bakiyeyi sıfırlayıp 500 bırakmışlar otomatik spin devam etmiş 500 e aldıklarında oyun durmasi lazım mantıken 500 e düşünce şimdi canlıya yazcsm beni ilgilendirmez dicek gelde deli olma 1.5 saattir ugrasiyodum
Hayır kimlik doğrulamaya gir orda tc ile doğrulama var ama ben doğrulamama rağmen eklenmediarkadaşlar rica edicem biri düzgün şekilde anlatabilir mi? kimlik yüklenmek zorunda mı bonus için?
Benimde öyle oldu canlıyı bekliyorumHayır kimlik doğrulamaya gir orda tc ile doğrulama var ama ben doğrulamama rağmen eklenmedi
ne dicek bakalım yazarmısın buraya da aynı sorun bendede varBenimde öyle oldu canlıyı bekliyorum
Tamam kardeşimne dicek bakalım yazarmısın buraya da aynı sorun bendede var
Aynen babada eklenmedi canlıda yokHerşeyi yaptık eklemedi
25. Sırada takılı kaldı 3 dk dır gitmiyor sırane dicek bakalım yazarmısın buraya da aynı sorun bendede var
Çeken çekti vermeyecekler heralde25. Sırada takılı kaldı 3 dk dır gitmiyor sıra
valla uykum bastırıyor baya uyusam daha kârdayım bu siteden bişey çıkmaz boşa üye olduk25. Sırada takılı kaldı 3 dk dır gitmiyor sıra
Usta bence uyu tekrar aktif ederler diye düşünüyorum canlıyı kapattılar şimdi komplevalla uykum bastırıyor baya uyusam daha kârdayım bu siteden bişey çıkmaz boşa üye olduk
Adamlar büyük orman çoöuğu, burayada üç bes kişi yönlendirip üye topluyorlar, site 3 saattir bonus eklemiyor, burdakiler son bir saattir kazanıyor, danışıklı dövüşKapattı canlıyı adamlar verirler bence sayfada duruyor çünkü deneme bonus yazısı
Zaten öyle forumda site elemanı var yönlendirme yapıyor zaten böyle siteden 3 kuruş alsak kârdır yatırım yapmayız sponsor olan siteler var buralarda onlarda oynuyoruzAdamlar büyük orman çoöuğu, burayada üç bes kişi yönlendirip üye topluyorlar, site 3 saattir bonus eklemiyor, burdakiler son bir saattir kazanıyor, danışıklı dövüş