Arkadaslar slot da 104 bin tl.yaptim 15 bin tl.yatirim sarti var acaba site nasil bilgisi olan varmi
Ekli dosyalar
-
336.2 KB Görüntüleme: 627
-
839.9 KB Görüntüleme: 618
Dolandırıcı sakın yatırım yapmaArkadaslar slot da 104 bin tl.yaptim 15 bin tl.yatirim sarti var acaba site nasil bilgisi olan varmi
Dolandırıcı dir
Yaw zaten boş boş konu açmak için yapio kardeş git hadi işine bakArkadaslar slot da 104 bin tl.yaptim 15 bin tl.yatirim sarti var acaba site nasil bilgisi olan varmi
Kral dm yaz sana yatırım şartsız bonus soyleyeyimArkadaslar slot da 104 bin tl.yaptim 15 bin tl.yatirim sarti var acaba site nasil bilgisi olan varmi
15bin yatırcan 100bin vercekler oda güzel dümenmişArkadaslar slot da 104 bin tl.yaptim 15 bin tl.yatirim sarti var acaba site nasil bilgisi olan varmi
Buradan söyle millette faydalansinKral dm yaz sana yatırım şartsız bonus soyleyeyim
kral işte adam gibi adamBuradan söyle millette faydalansin
Yeni turedi bunlardaArkadaslar slot da 104 bin tl.yaptim 15 bin tl.yatirim sarti var acaba site nasil bilgisi olan varmi
Kanka sen yapmamışsındır o 104bin tlyiArkadaslar slot da 104 bin tl.yaptim 15 bin tl.yatirim sarti var acaba site nasil bilgisi olan varmi
Beynin yok mu dayı senin bunun Tokatçı olduğunu anlaman icin illa konu mu acman lazım bu tür sikko bonuslari son dönemde hep senin gibi mesaji az TC onaylamamis lavuklar açıyor zaten aynen kesin site adamı degilsindirYatirsam mi acaba tokatçi gibi geldi bana dede oynunda super scatter oynadim hep 100x atti bana