http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Will Rogers Down 5 li

AHMET4102

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,011
2,959
113
8 gecse gayan 127 verıo sıralıda 2500 tl alacaktı

Lisandrolopez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
472
343
63
Ben hiç anlamam ama babam haneyi batırdı annemle ayrıldı elinde ne var ne yok sattı yetmedi annemin altınlarını çalıp sattı yetmedi borç aldırdı sattı şimdi bu yerlerde yanlız ölmeyi bekliyor.

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Ben hiç anlamam ama babam haneyi batırdı annemle ayrıldı elinde ne var ne yok sattı yetmedi annemin altınlarını çalıp sattı yetmedi borç aldırdı sattı şimdi bu yerlerde yanlız ölmeyi bekliyor.
üzüldüm ustam keyfine sallıyoruz asıra kacmadınmı hersey guzeldir

AHMET4102

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,011
2,959
113
V.png
son ayakda favorı gelırse tutturanlar borclu cıkacak neredeyse tjk ya :)

AHMET4102

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,011
2,959
113
Dağıtılacak tutar: 646.669 ₺ dir.
6'lı Ganyan 96,77 ₺ vermiştir.

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
bi kelle paça içerdik Anca :)

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Bu boyle bi lanet malesef cok gorduk benzer durumlari durumlari ve her duydugumda ayni uzuntuyu yasiyorum.allah yardimcisi olsun cok uzgunum :(

Lisandrolopez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
472
343
63
Bu boyle bi lanet malesef cok gorduk benzer durumlari durumlari ve her duydugumda ayni uzuntuyu yasiyorum.allah yardimcisi olsun cok uzgunum :(
Bahsettiğim olay bundan 20 yıl önce ona göre oynayın ben yaşadığımı söylüyorum :)