http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Whatsapp İle İlgili

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
Beyler iyi aksamlar şimdi bir kişi var. Bu kişi beni rehberinden silmiş. Kendisinin whatsapp profil fotoğrafı da kişilerine açık. Bu kişinin profil fotoğrafını görme şansım var mı? Benim için cidden önemli bir konu. Netten bir kişi buldum 300 tl istedi dolandırıcı mı o da bilmiyorum…Telefonum ios

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
dünde telde sesimi değiştircek ses programı varmı diyodun. eski sevgilin falanmı dicemde yaşın 30-35 diye hatırlıyom derdin ne merak ettim valla inş çözersin hocam

brkgdr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,111
1,293
113
Beyler iyi aksamlar şimdi bir kişi var. Bu kişi beni rehberinden silmiş. Kendisinin whatsapp profil fotoğrafı da kişilerine açık. Bu kişinin profil fotoğrafını görme şansım var mı? Benim için cidden önemli bir konu. Netten bir kişi buldum 300 tl istedi dolandırıcı mı o da bilmiyorum…Telefonum ios
Bu durumda yok hocam bir ihtimal jailbreakle olabilir o da zor

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,642
7,355
113
300 tlnin cevrimi kaçmış bro

Ferat123

FK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,460
1,236
113
Hocam öğrenirsen kimseyle paylaşma yanlış ellerde tam bir silaha dönüşebilir :D

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,692
6,746
113
Telegram kur sonra kişiyi telefonundan sil telegramı yenile gelebilir öyle bişey vardı tabi telegramı varsa

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
Takıntı yapma bro sosyopatlık kötü bırsey

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye