Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı weco91 / Hallescher - Waldhof Mannheim 2.5 Üst (2.80)

Yilmazseko21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,356
1,675
113
@emreyagmur seninde sorunun mu var dostum söyler misin sorun nedir
Reisim sizin amacini huzur saglamak her forum uyesi degerli farkindayiz ama bizler sahisa kufurbetmeyi gec aile bireylerije kufur edenlere katlanamiyoruz Berat bunu sureklibyapior konularda ondan bu yukselis huzur bozmak asla reisim cansin

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
@emreyagmur seninde sorunun mu var dostum söyler misin sorun nedir
Ben arkadaştan özür dilemişim görüntü atmışta ulu orta tartşmayalım onu ordan alı
Benim bi sorunum yok reis adam beni uyarmadilar dedi ben o resmi attim adamin genelleme sorunu var kufreder vs ban yemez millete satasir ban yemez, diger insanlar bi cıt yapar ban yer.
Kardeş senden özür diledkde devamı nı getrmcm denk geliriz senle show peşindesn

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,025
178,198
113
Benim bi sorunum yok reis adam beni uyarmadilar dedi ben o resmi attim adamin genelleme sorunu var kufreder vs ban yemez millete satasir ban yemez, diger insanlar bi cıt yapar ban yer.
dostum sen sadece senin ile ilgili sorunun olan kişiye bakarsın biz forum yöneticisi olarak herkesin ne yaptığına bakarız ona göre bir karar alırız ona göre uygulanır dostum..Sevdiğim üyesin ve kimseyi kırmak istemem onun için biraz daha sakin olup konuşmalarına dikkat edersen sevinirim

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Ben arkadaştan özür dilemişim görüntü atmışta ulu orta tartşmayalım onu ordan alı

Kardeş senden özür diledkde devamı nı getrmcm denk geliriz senle show peşindesn
Benden ozurmu diledin? Eger dileseydin ben suan bu konuda bile olmazdim beni az cok biliyosunuz senin bama ozurun gelmedi kardesim

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Kardeş oynama oyuncusun semtinin insanı ol herşey ss li ok sensn
Niye oynim sen bende engelliydin daha yeni engelini actim nerede ozur diledin benden gormedim bile, neyi oynicam karimiyimda oynicam kral sen ilk once duzgun konusmasini ogren ondan sonra gel bana konus