- 21,375
- 7,329
- 113
ne zmaan bi rol takip etsem hep bir absürt gidiyo bol şanslar 
Adama çok güzel macta verdik bosne zmaan bi rol takip etsem hep bir absürt gidiyo bol şanslar![]()
O zaman patlat bı roll ustammmne zmaan bi rol takip etsem hep bir absürt gidiyo bol şanslar![]()
Sorma bu çeyrekte üst oluyorAdama çok güzel macta verdik bos
fırında gelıyoO zaman patlat bı roll ustammm
Iste parasizlik dost yeminlen bu macida oynuyamadik ya artık ne diyeceğimi bilmiyorum mac para dağıtıyor bizde mal mal bakıyoruz sadeceSorma bu çeyrekte üst oluyor
Sen şimdi pide çıkarırsın bizede simit düşer mi kapıda satalım bizde hahahahahafırında gelıyo
Kanka ben şaka yapıyorum zaten izliyorum maçı tam bir NBA havası varIste parasizlik dost yeminlen bu macida oynuyamadik ya artık ne diyeceğimi bilmiyorum mac para dağıtıyor bizde mal mal bakıyoruz sadece
Aynen ole Estonya letonya ya benzemez bu takımlar turkiyede 2 macta 90 sayi ortalama yakaladiKanka ben şaka yapıyorum zaten izliyorum maçı tam bir NBA havası var
Öyle çok zevkli bu maçAynen ole Estonya letonya ya benzemez bu takımlar turkiyede 2 macta 90 sayi ortalama yakaladi
3 adim demisti 1 adim başarılı son 2 adımda 1 ve 2 ceyrek alıp rol bitecek ti 5 k çekecekti cani saolsun ne diim dost4 dakika 26 çıktı
Oyle olmuyor o işler bidahaki mac sirbistana 70 atamaz dersin ne alakaAynen ole Estonya letonya ya benzemez bu takımlar turkiyede 2 macta 90 sayi ortalama yakaladi
Patlatalım bari dkfmmmfO zaman patlat bı roll ustammm
Aç bi bebe bisküvisi rollü 😁O zaman patlat bı roll ustammm
Haydaa gel haydi hahahahahPatlatalım bari dkfmmmf