- 10,094
- 8,212
- 113
Umarım biz yanılırız da sen kazanırsın bol şansMalesef aynı maça vurdumEkli dosyayı görüntüle 831976
Umarım biz yanılırız da sen kazanırsın bol şansMalesef aynı maça vurdumEkli dosyayı görüntüle 831976
38 olmazBademi 46.5 çektiler 3, çeyrek üst olucak
Eski bi şairin bi sözü var bildiğin hikayenin sonunu asla değiştiremezsin tabi bu bi hayal değilse.Bu bir ilk olacaktir 😏
Bol şans barem baya düşmüşMalesef aynı maça vurdumEkli dosyayı görüntüle 831976
Çok söyledim talep ettim ama israrala vermedin ama canın sağolsun olsa gercektne atardım yardımcı olurdum snaaSana da roll açtırdım diye hatırlıyorum dostum
Bu sefer 25 biter git gite sıcarlarMalesef aynı maça vurdumEkli dosyayı görüntüle 831976
Evet barem 49 da olsa yine hak verirdim ama hızlı maç 45.5 üst normal bu maç için umarım 2. Çeyrekteki gibi kolsuz devam ederlerBol şans barem baya düşmüş
Ula 2 per alt olmuş 3 per alt girmek biraz saçma bana kalırsa umarm yanılırız aralarındaki maçlara baktımda mucize olmuşMalesef aynı maça vurdumEkli dosyayı görüntüle 831976
Bol sans wasilim zenginimMalesef aynı maça vurdumEkli dosyayı görüntüle 831976
Reis bunlar da 3 per çok ters biter genelde ama bu maç çok alt gibi geldiBol şans barem baya düşmüş
GidermisinBu wasil son adıma gelince içine şeytan giriyor kaybediyor
Zengin misin dost dm ler patlasın atalım hemenBol sans wasilim zenginim![]()
Kıskanma beni ben şurda nefes almasam 2 adım bile gidemezsin bi tek benim mücadelemde olmuyor 3 adıma ben bile müdahale edemiyorum göklerden bi karar gelmesi lazımGidermisin![]()
Eyvallah dostum okadar çok kişiye ulaştımki sadece pokerden 20 k ya yakın dağıtım yaptım sonrasında roller açtırdım şimdi 650 lira bulamıyoruzÇok söyledim talep ettim ama israrala vermedin ama canın sağolsun olsa gercektne atardım yardımcı olurdum snaa
Karar geldi gün bugünKıskanma beni ben şurda nefes almasam 2 adım bile gidemezsin bi tek benim mücadelemde olmuyor 3 adıma ben bile müdahale edemiyorum göklerden bi karar gelmesi lazım
Dostum gelirse 250 atarım sana şansını denersinEyvallah dostum okadar çok kişiye ulaştımki sadece pokerden 20 k ya yakın dağıtım yaptım sonrasında roller açtırdım şimdi 650 lira bulamıyoruz
Bu sefer değişik bi his geldi hard olcak gibiKarar geldi gün bugün![]()
Yok yok 38 39 bandında bitecekBu sefer değişik bi his geldi hard olcak gibi
Hadi bakalım şeytanın götüne comagi sokma zamanı yada o bize 🤣🤣🤣Karar geldi gün bugün![]()