Ben olsam herkese verir kendime almazdım ama wasil de onu göremedim 55tl al kendine gerisini dağıt para bugün var yarın yok ama nerdeO karar kazanmaktan zor dost herkes akraba bu dakikada kimi sevsen diğeri eksik kalıyor kendimden biliyorum
Ben olsam herkese verir kendime almazdım ama wasil de onu göremedim 55tl al kendine gerisini dağıt para bugün var yarın yok ama nerdeO karar kazanmaktan zor dost herkes akraba bu dakikada kimi sevsen diğeri eksik kalıyor kendimden biliyorum
Seçtik dost çok adil liste oldu bi tanede ben ekledim gonlumden koptu2 dedim 4 yapalım siz seçin
Çıkar bir liste ver ver ye dost altta kalanın canı çıksınBen seçemem abi herkes gönül koyar
Tamam canım at tüm parayı bana sana 55tl geri yollıcam gerisini ben pay ederim sana 55 fazla ama kıyak işte öyle alçak gönüllüyüm ki kıyamadımBen seçemem abi herkes gönül koyar
Yapay zeka secsinÇıkar bir liste ver ver ye dost altta kalanın canı çıksın![]()
10 kişi var beğenen çekiliş yapalım dostumGizli sponsora teşekkürler başarırsak 2 dosta ulaşırım
Elendin dost bam bamBiz neyi bekliyoruz şeytan mı gelip seçiçek bilader
Alibeykoyun gururu @wasil dostumuz kırmızıya bastı yeşil geldi dost dağılabilirizBiz neyi bekliyoruz şeytan mı gelip seçiçek bilader
Beni seçmesin zaten dost kıyak olsun.Elendin dost bam bam![]()
6 yapmış dostumuz hepsini dağıttı
Yapay zeka diyince aklıma direk multici tadic dostumuz geliyorYapay zeka secsin
bu gitse 3 alanıda kapatıp vursa her yere pay edip yeşik gelir öyle bi şansı varAlibeykoyun gururu @wasil dostumuz kırmızıya bastı yeşil geldi dost dağılabiliriz
Hep zenginleri seçmiş şuraya bak yazık gerçekten
Yalnız wasili bir daha takdir ettim Beşiktaş'ı ikinciliğe yakıştırması liderliğe yazmışYapay zeka diyince aklıma direk multici tadic dostumuz geliyor
Başarılı kesene bereket dost şansın daim ola
Orda lider olamıyorsun dost ondan burda gönlün olsun demiş düşünceli puahahYalnız wasili bir daha takdir ettim Beşiktaş'ı ikinciliğe yakıştırması liderliğe yazmış![]()
İlettim dostum