Sende yapabilirsin gardasim ha sen Ha ben farkeden birşey yok canımsınTom gardaşım yapsın o benden daha fazla hak etti iyi günler cümleten 🤞🏽🤞🏽
Sende yapabilirsin gardasim ha sen Ha ben farkeden birşey yok canımsınTom gardaşım yapsın o benden daha fazla hak etti iyi günler cümleten 🤞🏽🤞🏽
Tebrikler @Muroo1988Bir kişiye roll parası atıcam 250 birde @Muroo1988 250 atıcam
Fark yapmaz roll sahibi kimi uygun görürse o yapsınSende yapabilirsin gardasim ha sen Ha ben farkeden birşey yok canımsın
Bu arkadaş başından beri takip etmiş. Biz alırsak ayıp olurSende yapabilirsin gardasim ha sen Ha ben farkeden birşey yok canımsın
Cansın gardasim sonuna kadar destekFark yapmaz roll sahibi kimi uygun görürse o yapsın
Aynen bende öyle dedim. Seçim onun olsun sonra saçmalığa dönüyor muhabbetler.Fark yapmaz roll sahibi kimi uygun görürse o yapsın
İban at dostum sen yapCansın gardasim sonuna kadar destek
No problem kalbimiz temiz ben açsam zaten kazanınca alayını dağıtıyorum amq 🤣🤣🤣Bu arkadaş başından beri takip etmiş. Biz alırsak ayıp olur
Bende ettim kardeşimBu arkadaş başından beri takip etmiş. Biz alırsak ayıp olur
Sen bunu yazdın kazandın duan kabul oldu rolu hakettı😍Muro baskan kazanırsın inşallah
Es dost kesene bekekeyİban at dostum sen yap
Teşekkür ederim sağolun dostlar roll açalım kazanırsak paylaşalımİban at dostum sen yap
Saplaİban at dostum sen yap
Yasom gelmişBol şans dost
Tebrikler çekilis de cikti aniden zengin oldun ufff