- 2,193
- 1,622
- 113
@wasil başarırsa atsın dost 😒😏Sağlık raporu alacağız 250 TL yok![]()
@wasil başarırsa atsın dost 😒😏Sağlık raporu alacağız 250 TL yok![]()
Akşam nerdesinSenin garezin bize mi dostben akşam ise gudecegim şimdi evdeyim ortalık temiz hava güzel yap bı sponsorluk be bu etkinliği biz başlattık herkese 2ser 3er hak verdin bizde ikinci bir şansı hakediyoruz bence
![]()
Aminisego sego amınıpablo pablo
Saat 18:00 03:00 çalışma saatlerim çalışıyorumAkşam nerdesin
O iş yatar@wasil başarırsa atsın dost 😒😏
Gördüm gidiyorum bol sans sana dost@Erhan2121 gel gel roll nasıl yapılır gör![]()
Dün izinliydim normalde hergun o saatlaerde çalışırım standartSaat 18:00 03:00 çalışma saatlerim çalışıyorum
Yok ya başarır tek adım kaldı herhalde keyfine kalmışO iş yatarsağlık olsun
Kazandığın savaş yok hadsizlik yapma gene kayıp dimi@Erhan2121 gel gel roll nasıl yapılır gör![]()
bunlar süreyi doğru vermiyor çok kaybettim bunlar yüzündenDün bi müsabakaya oynadım 4.40 vardı 14 sayı lazımdı geldi dedim sıradaki müsabakaya baktım oynamak için bi geldim 1.10 kalmış sayı yok 3 dk geçmedi ama şu gibi akıttı süreyi🤣😂 namıssızlar
Günaydın joe yargı dağıtıyorsunKayıp balık nemo 1 wasil 2
1/1 gidiyor ses etme bişiler yapacak sanki bu seferKayıp balık nemo 1 wasil 2
Günaydın dost yargıyı sadece Allah dağıtır bizler hakkını veririz vesselamGünaydın joe yargı dağıtıyorsun![]()
Ben yalan gonuşmam ileri görüşlülüğü atamdan öğrendim.1/1 gidiyor ses etme bişiler yapacak sanki bu sefer
@Mrlbra sana diyorBen yalan gonuşmam ileri görüşlülüğü atamdan öğrendim.
kupon tuttu kayboldu nereye gitti bu ahahhaBen yalan gonuşmam ileri görüşlülüğü atamdan öğrendim.
O kim bilader tanıyormuyuz haykocepkini@Mrlbra sana diyor
Bunun şerefine bi otuzbir patlar dedi heralde uzun zaman oldukupon tuttu kayboldu nereye gitti bu ahahha
Unutursak kalbimiz kurusunO kim bilader tanıyormuyuz haykocepkini