Onların ben ta ellerineSeni beklemişler🤣
Onların ben ta ellerineSeni beklemişler🤣
Şu slotlarda spin görsellerini değiştirdi pragmatik oyunların yine anasını ağlatmis sanki çok ödeme veriyordu birde spin hızlarını değiştirmiş kumarı bırakma vakti geliyor artık bu spin görselleri değişti değişeli kuruş kazanamıyorum Spor desen zaten hep şike çalış gel bu kansizlara para yedirOnların ben ta ellerine![]()
Vallahi slota verilen 1 kuruşa yazık hepsi düzmeceŞu slotlarda spin görsellerini değiştirdi pragmatik oyunların yine anasını ağlatmis sanki çok ödeme veriyordu birde spin hızlarını değiştirmiş kumarı bırakma vakti geliyor artık bu spin görselleri değişti değişeli kuruş kazanamıyorum Spor desen zaten hep şike çalış gel bu kansizlara para yedir
5 Yıldır bu işlerin içindeyim slottan aldığım paranın onda birini spordan almadım şöyle söyleyim 2 sene bir fiil kuruş para vermeden kira faturalar bok gibi yeme içme herşeyi slottan geçirdim, işe girdik herşey terso oldu şu son bir ay öncesine kadar yine kazanıyordum dedimya spin görselleri değişti kumar bitti oynadığım 5 oyun vardı beşindede turbo spin hızlı spin gibi akıyorVallahi slota verilen 1 kuruşa yazık hepsi düzmece
Ara verme zamanı gelmiştir demek5 Yıldır bu işlerin içindeyim slottan aldığım paranın onda birini spordan almadım şöyle söyleyim 2 sene bir fiil kuruş para vermeden kira faturalar bok gibi yeme içme herşeyi slottan geçirdim, işe girdik herşey terso oldu şu son bir ay öncesine kadar yine kazanıyordum dedimya spin görselleri değişti kumar bitti oynadığım 5 oyun vardı beşindede turbo spin hızlı spin gibi akıyor