Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling wasil / Kasa 250 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,433
6,718
113
Onların ben ta ellerine :)
Şu slotlarda spin görsellerini değiştirdi pragmatik oyunların yine anasını ağlatmis sanki çok ödeme veriyordu birde spin hızlarını değiştirmiş kumarı bırakma vakti geliyor artık bu spin görselleri değişti değişeli kuruş kazanamıyorum Spor desen zaten hep şike çalış gel bu kansizlara para yedir

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,482
10,312
113
Şu slotlarda spin görsellerini değiştirdi pragmatik oyunların yine anasını ağlatmis sanki çok ödeme veriyordu birde spin hızlarını değiştirmiş kumarı bırakma vakti geliyor artık bu spin görselleri değişti değişeli kuruş kazanamıyorum Spor desen zaten hep şike çalış gel bu kansizlara para yedir
Vallahi slota verilen 1 kuruşa yazık hepsi düzmece

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,433
6,718
113
Vallahi slota verilen 1 kuruşa yazık hepsi düzmece
5 Yıldır bu işlerin içindeyim slottan aldığım paranın onda birini spordan almadım şöyle söyleyim 2 sene bir fiil kuruş para vermeden kira faturalar bok gibi yeme içme herşeyi slottan geçirdim, işe girdik herşey terso oldu şu son bir ay öncesine kadar yine kazanıyordum dedimya spin görselleri değişti kumar bitti oynadığım 5 oyun vardı beşindede turbo spin hızlı spin gibi akıyor

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,482
10,312
113
5 Yıldır bu işlerin içindeyim slottan aldığım paranın onda birini spordan almadım şöyle söyleyim 2 sene bir fiil kuruş para vermeden kira faturalar bok gibi yeme içme herşeyi slottan geçirdim, işe girdik herşey terso oldu şu son bir ay öncesine kadar yine kazanıyordum dedimya spin görselleri değişti kumar bitti oynadığım 5 oyun vardı beşindede turbo spin hızlı spin gibi akıyor
Ara verme zamanı gelmiştir demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...