- 10,885
- 6,987
- 113
TebriklerDostlarim bütün herkese teşekkür ederim kuponumuz gelmiştir ama nasıl yapacagimi bilmiyorum şimdi kimseye haksızlık olmadan nasıl 5 kişi yapacaz bilmiyorum inanin cekilistende anlamıyorum acikcasi
TebriklerDostlarim bütün herkese teşekkür ederim kuponumuz gelmiştir ama nasıl yapacagimi bilmiyorum şimdi kimseye haksızlık olmadan nasıl 5 kişi yapacaz bilmiyorum inanin cekilistende anlamıyorum acikcasi
Dost çekilişi sen yapamazsın adminler yapar. Ben seçeceğim diyorsan takip edenler arasından seç istersenDostlarim bütün herkese teşekkür ederim kuponumuz gelmiştir ama nasıl yapacagimi bilmiyorum şimdi kimseye haksızlık olmadan nasıl 5 kişi yapacaz bilmiyorum inanin cekilistende anlamıyorum acikcasi
İstediğin şekilde ayarla dost sorun yok kazandın ya gerisi mühim değilDostlarim bütün herkese teşekkür ederim kuponumuz gelmiştir ama nasıl yapacagimi bilmiyorum şimdi kimseye haksızlık olmadan nasıl 5 kişi yapacaz bilmiyorum inanin cekilistende anlamıyorum acikcasi
Kardeşim 5 kişi seç bitti gittiDostlarim bütün herkese teşekkür ederim kuponumuz gelmiştir ama nasıl yapacagimi bilmiyorum şimdi kimseye haksızlık olmadan nasıl 5 kişi yapacaz bilmiyorum inanin cekilistende anlamıyorum acikcasi
Dost istersen en basiti söyle yap arka planda kendin yap cekilis çıkan 5 kişiye ulasDostlarim bütün herkese teşekkür ederim kuponumuz gelmiştir ama nasıl yapacagimi bilmiyorum şimdi kimseye haksızlık olmadan nasıl 5 kişi yapacaz bilmiyorum inanin cekilistende anlamıyorum acikcasi
Aynen öyle kanka seçsin kime denk gelirse@vyper4343 sen seç gitsin bro direkt
Kesene bereket dostum
kesene bereket dost
İletildi dost tebrikler tekrardan
İletildi dost kesene bereket.