Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling vyper4343 | Kasa - Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,885
6,987
113
Dostlarim bütün herkese teşekkür ederim kuponumuz gelmiştir ama nasıl yapacagimi bilmiyorum şimdi kimseye haksızlık olmadan nasıl 5 kişi yapacaz bilmiyorum inanin cekilistende anlamıyorum acikcasi
Tebrikler

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Dostlarim bütün herkese teşekkür ederim kuponumuz gelmiştir ama nasıl yapacagimi bilmiyorum şimdi kimseye haksızlık olmadan nasıl 5 kişi yapacaz bilmiyorum inanin cekilistende anlamıyorum acikcasi
Dost çekilişi sen yapamazsın adminler yapar. Ben seçeceğim diyorsan takip edenler arasından seç istersen

mesut4664

RESPECT...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,056
1,536
113
İstediğin şekilde ayarla dost sorun yok kazandın ya gerisi mühim değil

Aktas25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,736
2,395
113
Dost istersen en basiti söyle yap arka planda kendin yap cekilis çıkan 5 kişiye ulas

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Ödeme geldi dost tebrikler tekrar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...