Bence de ama yine senin kararınBuraya @Barrios da yakışır ama paşam naçizane abin olarak diyom
Bence de ama yine senin kararınBuraya @Barrios da yakışır ama paşam naçizane abin olarak diyom
Gece filtresi yüzünden dm atamıyorum gece@murobaşkan
@FURY MAN
@engineer89
@halil889*
Dostlar en başından beri iyi takip ettiniz tşk ederim. Dmden bana IBAN bırakın çekim gelince size roll bakiyesi atayım
Kalan dostlar üzülmesin kızmasın, bütçemiz belli bastığımız para belli. Fazlası olsa fazlasıyla dönüş yaparız.
Yarın devam ederiz yine.
@Shellac @Daimon burası won abicim
Olsun listeye sende yakışırsnn rolcu adamsnBen teniste geldim dost, yakışık akmaz haketmedigimizi almak
İyi geceler gardasmGeceniz güzel olsun herkese bol şans
Kesene bereket@cenk55 sen de at dost
İşimizi güzel yapıyoruzValla murom hakkediyor adam 10 saat rol takip ediyor en hakeden o 🤐😜😜😜😗😗😗🤗🤭🤭
Evet yani roll takip etmekte büyük sabır ben gelemiyorum zor işİşimizi güzel yapıyoruz
Farkettik dost,, tahminde ettim zaten,dm dende yazdım zaten sıkıntı vardır çekimde diye,,sağlık olsun,,hayırlı sabahlar diyelim artık,,Beyler çekim düşmedi hâlâ, beklemekten bayıldım gözler kapanıyor. Sabah kalkınca hallederim sizin işi herkese iyi geceler
Senin kupon lose olmadimi dost neyin çekimidir bu saatte puahahBeyler çekim düşmedi hâlâ, beklemekten bayıldım gözler kapanıyor. Sabah kalkınca hallederim sizin işi herkese iyi geceler