- 13,237
- 8,551
- 113
Evet @vurucu999 hakkını vermiş biz destek olduk olabildiğimz kadar 🧿🧿Güzel kupondu abi
Evet @vurucu999 hakkını vermiş biz destek olduk olabildiğimz kadar 🧿🧿Güzel kupondu abi
Aynen öyleEvet @vurucu999 hakkını vermiş biz destek olduk olabildiğimz kadar 🧿🧿
Hakan ciğerini soktun adamın 😂😂😂Aynen öyle
Teşekkür ederiz5 dakika varken 27 sayı lazımdı, kendi kendime de dedim lan 5 dakikaada 27 çıkar mı imkansız artık. 3 dakikada çıktı vallahi mucize oldu 😂
Son paramizla döndük
Destekleyen dostlara tşk, konuları bilerek rolling açmıyorum çok bütçem yok. Ama yine de bu kadar emeğe 2-3 arkadaşa rolling için yardımci olucamm takip edenlerden.
Secemediklerim darilmasin lütfen.
@Shellac @Başkan burası won
Aynen tekrardan tebrikler reis @vurucu999Evet @vurucu999 hakkını vermiş biz destek olduk olabildiğimz kadar 🧿🧿
Kesene bereket kardeş5 dakika varken 27 sayı lazımdı, kendi kendime de dedim lan 5 dakikaada 27 çıkar mı imkansız artık. 3 dakikada çıktı vallahi mucize oldu 😂
Son paramizla döndük
Destekleyen dostlara tşk, konuları bilerek rolling açmıyorum çok bütçem yok. Ama yine de bu kadar emeğe 2-3 arkadaşa rolling için yardımci olucamm takip edenlerden.
Kazancın daim olsun5 dakika varken 27 sayı lazımdı, kendi kendime de dedim lan 5 dakikaada 27 çıkar mı imkansız artık. 3 dakikada çıktı vallahi mucize oldu 😂
Son paramizla döndük
Daim olsun yeri dolsun kardeşim 🧿🧿5 dakika varken 27 sayı lazımdı, kendi kendime de dedim lan 5 dakikaada 27 çıkar mı imkansız artık. 3 dakikada çıktı vallahi mucize oldu 😂
Son paramizla döndük
Canın sağolsun beklemedeyiz5 dakika varken 27 sayı lazımdı, kendi kendime de dedim lan 5 dakikaada 27 çıkar mı imkansız artık. 3 dakikada çıktı vallahi mucize oldu 😂
Son paramizla döndük
Pp mi sil lanTebrikler
Kesene bereket şimdiden vermesende olur sorun yok kanka5 dakika varken 27 sayı lazımdı, kendi kendime de dedim lan 5 dakikaada 27 çıkar mı imkansız artık. 3 dakikada çıktı vallahi mucize oldu 😂
Son paramizla döndük
SgPp mi sil lan
Makara yaptık hakanım 😁Kavga etmeyin
He 😂😂Makara yaptık hakanım 😁
Sevişin quzum 😂😂Kavga etmeyin
Benim forumda ne zaman kavga ettiğimi gördün 😁