- 31,263
- 28,843
- 113
10k civarı vurmuş hadi bunun 3u dağıtım desek 7 kalır. Adam olana çok bileTebrikler vurucu kardes ins iyi vurmussundur puah
10k civarı vurmuş hadi bunun 3u dağıtım desek 7 kalır. Adam olana çok bileTebrikler vurucu kardes ins iyi vurmussundur puah
Aynen hocam haklısınız10k civarı vurmuş hadi bunun 3u dağıtım desek 7 kalır. Adam olana çok bile
Haklılar Erhan'ımAynen hocam haklısınız
Teşekkürler dost o senin haklılığınAynen hocam haklısınız
Suan dağıtım olacak mi peki onu merak ediyorumTeşekkürler dost o senin haklılığın
Borcunu ode yalvariyorum980 törkish liras hesapta kesene bereket kardeşim
3 dağıtım mı 6500 dağıtım anapara iade10k civarı vurmuş hadi bunun 3u dağıtım desek 7 kalır. Adam olana çok bile
Çüş ne borcu 🤣Borcunu ode yalvariyorum
Adamı korkutma şapşapçım konu dağıtıma gelsin lafı oraya getirevez zaten3 dağıtım mı 6500 dağıtım anapara iade
Dünkü iadeyi talep ediyorum kanka kıvırma simdi puahaÇüş ne borcu 🤣
Benle ferdi merakla bekliyoruz bakalım dostSuan dağıtım olacak mi peki onu merak ediyorum
He onu diyon bende diyorum ne borcu 2 adım geliyor dua et🤣Dünkü iadeyi talep ediyorum kanka kıvırma simdi puaha
Kanka Allah’ını seversen bi daha ödül atma kimseye 😅Dünkü iadeyi talep ediyorum kanka kıvırma simdi puaha
Ferdinin ruhuda aramızda suan kesinBenle ferdi merakla bekliyoruz bakalım dost
Yalvariyorum adıma başlamadan gonder bana senin adımlarının sonu bucagi yok kankaHe onu diyon bende diyorum ne borcu 2 adım geliyor dua et🤣
Forumun toplam üye sayısından fazla multisi vardır onunFerdinin ruhuda aramızda suan kesin
Lan 350 geldi neyini atayım🤣Yalvariyorum adıma başlamadan gonder bana senin adımlarının sonu bucagi yok kanka
Yuzde yuz şüphemiz yok hocamForumun toplam üye sayısından fazla multisi vardır onun