Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti vurucu999 / Son 10 Dakika

Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
2.40

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,951
11,336
113
Yav diyorum şuradan 3-5 kazanalım forumda 1-2 arkadaşa da birşeyler atayim durum elverdiğince ulan bir türlü gelmiyor arkadaş yav, düşük oran oynasak birşey bırakmıyor, canımız sağolsun beyler
Burası da lose @Daimon
Üzdü Dost canın sağolsun 🙏🖐

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,263
28,843
113
Yav diyorum şuradan 3-5 kazanalım forumda 1-2 arkadaşa da birşeyler atayim durum elverdiğince ulan bir türlü gelmiyor arkadaş yav, düşük oran oynasak birşey bırakmıyor, canımız sağolsun beyler
Burası da lose @Daimon
Sana bu fikrinin yanlış olduğunu ve sebebini soylim. Kupon kaybedene kadar 10 kişi idiysek kupon kaybettikten sonra birkaç kişimiz geçmiş olsun demiştir. O yüzden sırf birilerine destek olmak için oynama bence dostum tabi gene de senin seçimin bişey diyemem

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,469
6,528
113
Sana bu fikrinin yanlış olduğunu ve sebebini soylim. Kupon kaybedene kadar 10 kişi idiysek kupon kaybettikten sonra birkaç kişimiz geçmiş olsun demiştir. O yüzden sırf birilerine destek olmak için oynama bence dostum tabi gene de senin seçimin bişey diyemem
Yok kankam tabi ki amaç kazanmak 😂 kim bu niyetle oynar zaten