Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti vurucu999 / Sayalımm Bakalım

Kupon Miktarı
4400
Kupon Oranı
6.71

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,120
29,629
113
Karşısında şuranda gerizekalı attığı top girmeyecekti zaten aw adam faul almaya gitti resmen dokunmadı verdi yine

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,468
6,526
113
Beyler yeni geldim kötü haberi gördüm 3'de 2 olmuş malesef kansız heerifler son 4 saniye faul yapıp uzatmayı da kesmişler heralde neyse sağlık olsun.

Kayıp bonusuyla ufak bir come back attik, fazla bütçem yok.
@JoeQuanqa müsaitsen 500 atayım bir rol yapalım, buradaki dostları da unutmayalim

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,609
9,724
113
Beyler yeni geldim kötü haberi gördüm 3'de 2 olmuş malesef kansız heerifler son 4 saniye faul yapıp uzatmayı da kesmişler heralde neyse sağlık olsun.

@JoeQuanqa müsaitsen 500 atayım bir rol yapalım, buradaki dostları da unutmayalim
4saniye bile degil. 0.8salise mi ne kalmisti saglik olsun

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,583
23,208
113

Yapalım dost video izliyordım

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
53,416
10,057
113

Geçmiş olsun dost