- 62,641
- 12,008
- 113
Roll deyince cevap vermiyor dostBı rol actir ozaman bana kral 😏
Roll deyince cevap vermiyor dostBı rol actir ozaman bana kral 😏
Kuponun won gibi ama üzerde kamerun üzer gibi tahmin ediyorum.Bu kuponu getir sizin siteye atayım 10 k dost 😂
Sormaktan zarar gelmez dostum 400 lira lazım fatura oducem 😅Roll deyince cevap vermiyor dost
Bu gelsin bee dost heyecan zirvedeUsta bedava para kazanıyorsun ha işin kıyak değerini bil
İşte seni buna teşvik etti gene kazanan padişahbetBu kuponu getir sizin siteye atayım 10 k dost 😂
Helal be3 Kişiye roll bakiyesi aktaralım, sonra iyi akşamlar diyelim konudan ayrılalım @vurucu999 3 kişiyi seçebilirsin konuyu takip edenlerden
@vurucu999 halleder3 Kişiye roll bakiyesi aktaralım, sonra iyi akşamlar diyelim konudan ayrılalım @vurucu999 3 kişiyi seçebilirsin konuyu takip edenlerden
1 dk boş yapma be kardeşimAngola - Kamerun wonn, bol şanslar.
Ben talibim destek ol faturaa dostum iyi bir dagitimciydim bı aralar3 Kişiye roll bakiyesi aktaralım, sonra iyi akşamlar diyelim konudan ayrılalım @vurucu999 3 kişiyi seçebilirsin konuyu takip edenlerden
Adamın dibisin3 Kişiye roll bakiyesi aktaralım, sonra iyi akşamlar diyelim konudan ayrılalım @vurucu999 3 kişiyi seçebilirsin konuyu takip edenlerden
Padişahbet bugün kasayı doldurmuş belli helal olsun adamlar kazanıyor3 Kişiye roll bakiyesi aktaralım, sonra iyi akşamlar diyelim konudan ayrılalım @vurucu999 3 kişiyi seçebilirsin konuyu takip edenlerden
Biz takıp ettik dostAdamın dibisin
Daha önce yatırımı olmayan üyelikler kabul edilmiyor. Yatırım tarihi fark etmiyor, en az 1 işlem olması şarttır.3 Kişiye roll bakiyesi aktaralım, sonra iyi akşamlar diyelim konudan ayrılalım @vurucu999 3 kişiyi seçebilirsin konuyu takip edenlerden
Yatırım varDaha önce yatırımı olmayan üyelikler kabul edilmiyor. Yatırım tarihi fark etmiyor, en az 1 işlem olması şarttır.