- 17,529
- 8,314
- 113
o sonradan oyuna giren sol açık çocuk salak olmasaydı çoktan rahatlamıştık
								Etiketi unuttum tühTebrikler
%100 risksiz bonus hakkın olmalıSon paramizla gelsin diye bunu aldik sayemizde wonEkli dosyayı görüntüle 733092
Tebrikler ödül kazandınızSon paramizla gelsin diye bunu aldik sayemizde wonEkli dosyayı görüntüle 733092
hayırlı geceler ben nöbetteyim rahat uyuyunAllah herkese geçim kolaylığı versin herkese hayırlı geceler dostlar
Hayırlı gecelerAllah herkese geçim kolaylığı versin herkese hayırlı geceler dostlar
Allah seni başımızdan eksik etmesin hayırlı gecelerBeyler destek için tşk ederim siteye 5 k yatirdik 10 k çekiyoruz, gönül ister herkese dağıtım yapalım ama katılım çok, sabah da baya kişiye gönderim yaptım biliyorsunuz. Birazdan bugün ödül atmadığım 2 arkadaş seçip birşeyler aticam rol açsınlar.
Herkese tşk ediyorum
@Daimon @Shellac abi 1 geldi 1 gitti yine de won sayılır iyi geceler
Iyi gecelr dost sıkma canini istedigini yapBeyler destek için tşk ederim siteye 5 k yatirdik 10 k çekiyoruz, gönül ister herkese dağıtım yapalım ama katılım çok, sabah da baya kişiye gönderim yaptım biliyorsunuz. Birazdan bugün ödül atmadığım 2 arkadaş seçip birşeyler aticam rol açsınlar.
Herkese tşk ediyorum
Teşekkür ederim kesene bereket dostum musaitim@egehandro @Saulalvarez
Beyler musaitseniz rol açalım çekim gelince
@Valenciennes sen de aklımdasın birşey daha yapabilirsek yazicam sana herkese iyi geceler
Kesene bereket dost müsaitim@egehandro @Saulalvarez
@Valenciennes sen de aklımdasın birşey daha yapabilirsek yazicam sana herkese iyi geceler
Sıkıntı yok dost gecen güzel olsun@egehandro @Saulalvarez
Sıkıntı yok dost gecen güzel olsun
Tebrikler dostBeyler destek için tşk ederim siteye 5 k yatirdik 10 k çekiyoruz, gönül ister herkese dağıtım yapalım ama katılım çok, sabah da baya kişiye gönderim yaptım biliyorsunuz. Birazdan bugün ödül atmadığım 2 arkadaş seçip birşeyler aticam rol açsınlar.
Herkese tşk ediyorum