- 103,074
- 58,219
- 113
Malesef öyle oluyor.ben böyle denk geldiği zaman direkt alta vuruyorum %70 80 geliyor NBA hariçTahmin ettiğimiz gibi oluyor üstat![]()
Malesef öyle oluyor.ben böyle denk geldiği zaman direkt alta vuruyorum %70 80 geliyor NBA hariçTahmin ettiğimiz gibi oluyor üstat![]()
Galiba kısmı fazla oldu bro 5 dkda 5 sayı cikdi ilk 4 dk çok iyiydiGaliba paket oluyoruz dostlar
Haklısın. Iki per baremin üstünde bitti bu peri yedirmedilerMalesef öyle oluyor.ben böyle denk geldiği zaman direkt alta vuruyorum %70 80 geliyor NBA hariç
Tek ihtimal uzamasi bence uzayabilirGaliba paket oluyoruz dostlar
Sayılar birbirine o kadar uzak değil ihtimal dahilinde dostTek ihtimal uzamasi bence uzayabilir
Dep favori zaten cevirebilir yani bakalimSayılar birbirine o kadar uzak değil ihtimal dahilinde dost
24 sayı çıkmış la çeyrekte 😂😂Tek ihtimal uzamasi bence uzayabilir
Ben de öyle düşünüyorum ev çok fark yemezse birseyler olabilir son perDep favori zaten cevirebilir yani bakalim
20 sayı 4.30da çıkmıştı la kalan 5.30da 4 cikdi pere üst oynayanlar ne sovuyorlar şimdi he24 sayı çıkmış la çeyrekte 😂😂
Ben de onu anlamadım ya güzel başladı diyip NBA geçtim bir geldim aynı sayidalar ,😂Vallahide billahida 5.28de sadece 4 cikdi 58.50 akordu 5.28 varken per bitti 60.52 2ser sayı attılar
Dost uzasa bile gelmez malesef, saatler süren uğraşın sonucunda paket olduk..Yok baba tek ihtimal uzaması başka geleceği yok Zaratenin
Harbi sictilar saglik olsunDost uzasa bile gelmez malesef, saatler süren uğraşın sonucunda paket olduk..
Harbiden basket maçı futbol maçına döndü sayı gelmiyorDost uzasa bile gelmez malesef, saatler süren uğraşın sonucunda paket olduk..