- 103,072
- 58,219
- 113
Abi 7.6ken biri 2de0 attı orda koptu maç sonra seri yedi şerefsiz itler
Burda herkes tipster kardeş sallar adamlar sen niye millete soruyorsun elin şeyiyle gerdeğe girilmez ama tahminleri iyi olan bı ark var bnce illa alcaksan ondan al.bol sansBeyler harbili nba dan anlayan biri var mı yüklü giricem biraz
Onun bunun çocukları buz gibi golü yedi evin gol atarina 10 oran veriyordu 1 k atmıştım VAR sistemi anasını s.. futbolun 6 dk sonra GOL iptal ediyorlar şerefsizlergil vicentenin golde iptal edildi, amüna sokayım nasıl bir gece soğuk ter aktı kafamdan ne dediysek tersi geldi.
Anlamayan var mı diye sor benceBeyler harbili nba dan anlayan biri var mı yüklü giricem biraz
@butragueno bu arkadaş var yine danış istersenBeyler harbili nba dan anlayan biri var mı yüklü giricem biraz
Bizim bu ara kendimize hayrimiz yok baskasinida yakmayalim@butragueno bu arkadaş var yine danış istersen
Girme hocam 4 senedir nba oynamıyorum kafam rahat hiç değilse rahat uyuyorum nba spor dallarında ŞİKE'nin başında gelirBeyler harbili nba dan anlayan biri var mı yüklü giricem biraz
Olsun dost basketçi denilince ilk aklıma sen geldin o yüzden önerdim.Bizim bu ara kendimize hayrimiz yok baskasinida yakmayalim![]()
O zman şikeye göre oyna dostGirme hocam 4 senedir nba oynamıyorum kafam rahat hiç değilse rahat uyuyorum nba spor dallarında ŞİKE'nin başında gelir
Eyvallah dost dogru bir ara boyle istediler diye konuda acmistik ama allstar arasi falan girince koptuk olmadi yine 1 kupon atariz orayaOlsun dost basketçi denilince ilk aklıma sen geldin o yüzden önerdim.
Yok dost hiç bir şekilde olmadı sonuçta kazanan benim onlar beni kaybetti 😁 en güzeli buz hokeyi tavsiye ederimO zman şikeye göre oyna dost![]()
Aga dur orayada bulasmayalim hicYok dost hiç bir şekilde olmadı sonuçta kazanan benim onlar beni kaybetti 😁 en güzeli buz hokeyi tavsiye ederim
Bol bol şanslar dost yazdın gibi helsin
Bol şanslar dostum 🙏🥺NBA kadar bekleyemicem attım butun kasayı bu 2 kupona