- 17,800
- 13,609
- 113
Şeytan izin vermez..kupon tutacak gitmesin diyeYarın umreye gidecek Salih gardaşım ihtiyar 🤣🤣
Şeytan izin vermez..kupon tutacak gitmesin diyeYarın umreye gidecek Salih gardaşım ihtiyar 🤣🤣
Düşün dostum gerekirse sabaha kadsr hatta yarın daha uygun maç görürsün yarın,, amaç kazanman 👌Bültene bakıyorum dostlar aceleye getirmek istemiyorum
Şu an en yanlış bunu yazmak dostum 25 k paraya akıl verilmez oynanılan bagise bol şans yazılır geçilirKnka yanlış karar ver istemem fener hnd bahsi alınır şuan +10,5
Bilir işini o bilir 🤣Şeytan izin vermez..kupon tutacak gitmesin diye
fenere 25k basılır mıŞu an en yanlış bunu yazmak dostum 25 k paraya akıl verilmez oynanılan bagise bol şans yazılır geçilir
kasayı bölüp tek maça vur gelÇoğunluk tek maç dedi ama sütten agizi yanan yoğurdu üfleyerek yermiş mantığıyla ben biraz yavaş yavaş devam edicem dostlar
Gece bitmesin diyoruzÇoğunluk tek maç dedi ama sütten agizi yanan yoğurdu üfleyerek yermiş mantığıyla ben biraz yavaş yavaş devam edicem dostlar
Demokrasi kazandıÇoğunluk tek maç dedi ama sütten agizi yanan yoğurdu üfleyerek yermiş mantığıyla ben biraz yavaş yavaş devam edicem dostlar
Mümkün değil çok kötü ben aklı karışmasın diye söyledim yoksa söylediği mantıklıydufenere 25k basılır mı
Cok rahat gelir geldideKnka yanlış karar ver istemem fener hnd bahsi alınır şuan +10,5
Kasanın yarısını tek maça bas..tutmazsa kombine yapıştırirsin...benim düşüncem bu..Şimdi dostlar durum şöyle
Bu gelen parayı 1.63 orana vurursam işlem tamam olur
Ya da ikili kombine yapıp 5-10 k para arası basarız şansımız devam eder
@tekalali6767 @aSiRuH06 @butragueno
Ne diyorsunuz
Çok doğru bencedeKasanın yarısını tek maça bas..tutmazsa kombine yapıştırirsin...benim düşüncem bu..
Kupon gelirsede hedefe çok az kalir
fener çevirdi öyle dedikten sonra 😂Mümkün değil çok kötü ben aklı karışmasın diye söyledim yoksa söylediği mantıklıydu
Fener de ne yaptığını bilmiyor baremi düşürür amaCok rahat gelir geldide