- 38,005
- 10,523
- 113
Öhö 😁Hatun guzelde pembeli felan olmamış![]()
Öhö 😁Hatun guzelde pembeli felan olmamış![]()
Bizim forumdaki hatunda bal kabaklı cadı koyuyor profile 🤦🏻♂️🥸Hatun guzelde pembeli felan olmamış![]()
Geçmiş olsun dostum sen işlerini hallet gerisi önemli değilBeyler beni bilen bilir gözünüz arkada kalmasın aticam dediysem napar neder diğer dostlarıma da ulaşırım zaten merak etmeyin.
Sadece bu hafta hastane işlerim var para gerçekten lazım. Çekim gelince 3 arkadaşa ulastiricam hepinize tşk ediyorum iyi geceler
😁😁 Cadılar bayramı şeysi 😁Bizim forumdaki hatunda bal kabaklı cadı koyuyor profile 🤦🏻♂️🥸
Su sana gelen 250 yi gönder bakalım 2500 yapıp atayım geri
Zaten şüpheleniyorum bazen gercektede öyle olabilir 🤣Bizim forumdaki hatunda bal kabaklı cadı koyuyor profile 🤦🏻♂️🥸
Canımı iste 😁Su sana gelen 250 yi gönder bakalım 2500 yapıp atayım geri
Ne zaman o ya belki siteler pascalya ödülü verir bu arada bu ayın 25 inde doğum günüm ibanim var sende😁😁 Cadılar bayramı şeysi 😁
Adamsın bebeğim eyvallahCanımı iste 😁
Paramı isteme demek istedi reis @Beşiktaş 🤣😂Canımı iste 😁
Yokya sağolsun kırmaz beni ne desek anında işleme koyarParamı isteme demek istedi reis @Beşiktaş 🤣😂
Ferhat’a canım feda 😊Paramı isteme demek istedi reis @Beşiktaş 🤣😂
Meksika kadınlar penaltı atamaz MemoHaşim şimdi iki tane acayip maç bulup roll açar birazda orada söveriz 🤣🤣🤣🤣
Miras falanmi kalıyor reis 😂Ayın 26 sinda zenginimbeni bulun o gün
dm den wp den TG den bütün alfeden yürüyün bana
Gübül maçı 😁Haşim şimdi iki tane acayip maç bulup roll açar birazda orada söveriz 🤣🤣🤣🤣
Çok acayip maçlar bulup oynuyor reis çok enteresan 😊Meksika kadınlar penaltı atamaz Memo![]()
Yokya 25 i doğum günüm ya sitelerdeki bonuslardan köprü yapacağımMiras falanmi kalıyor reis 😂
Hahahahaha gübül 😂Gübül maçı 😁