- 11,831
- 5,845
- 113
Kasayı basmamış yanlışlıkla 🤣🤣sağlık olsun olmadı
Kasayı basmamış yanlışlıkla 🤣🤣sağlık olsun olmadı
128 TL'lik almışsın dost bilerek uyku sersemimi olduAlır almaz 3 tane üçlük geldi be abi
yenı gordum iyi bari 30 sanıyede gumluyodu az dahaKasayı basmamış yanlışlıkla 🤣🤣
Reis 128 basmışsın yalnız dikkatli bak bi siteyiOlmadı dostlar çok kötü yattıkcan sağlığı diyelim sonrakine kısmetse olur. Herkesin gecesi güzel olsun
İyi reis şükür vallahi hava inceden güzel kapıda oturmusum yegenle sigara içiyorumEyvallah hoşbulduk dost nasilsin
Kasada 1100 var dost uyumaOlmadı dostlar çok kötü yattıkcan sağlığı diyelim sonrakine kısmetse olur. Herkesin gecesi güzel olsun
Aynen vurucu devamKasada 1100 var dost uyuma![]()
KdkdkdksLan 😂😂 yiyecek ekmeğimiz var demek ki devam. Rakamı eksik basmisiz şansa bak
Puahahahhahaha 🤣🤣🤣Lan 😂😂 yiyecek ekmeğimiz var demek ki devam. Rakamı eksik basmisiz şansa bak
dayı patlat yenısınıLan 😂😂 yiyecek ekmeğimiz var demek ki devam. Rakamı eksik basmisiz şansa bak
Güzel bir seçim yap verelim ayarıLan 😂😂 yiyecek ekmeğimiz var demek ki devam. Rakamı eksik basmisiz şansa bak
Bende diyorum bu ne yapıyor yaLan 😂😂 yiyecek ekmeğimiz var demek ki devam. Rakamı eksik basmisiz şansa bak
vayy federal napıyon sen bu saatteBende diyorum bu ne yapıyor yabı benim fark ettim
![]()