- 6,796
- 1,997
- 113
abiler maçın yayını youtubeda var
93 atmışlar ve barem 162.5Evet biraz riskli gibi 40 atarlarsa son per 30 atmasin diyecez cok riskli fark az oldugu icin riskli
Ama 3. per 25 atarlarsa rahat ederiz
Belimize kuvvethadi bakalım abi
Bol sans bunada.bu gelirse ya bitir yada site deis bro tavsiyem odur gerisini sen bilinEkli dosyayı görüntüle 821275
Biraz uzun sürecek 2 ceyrekk takip edecez ama içime böyle sindi beyler
25 değil 20 atsada rahat edilmez çok 3 deniyorlar girince böyle 45-50 sayı çıkıyor girmeyince 25-30 beceriksizlik ettikleri müddetçe olur yoksa 3, per de küfür eder Allah brlanızı versin der son pere dahi bakmayızEvet biraz riskli gibi 40 atarlarsa son per 30 atmasin diyecez cok riskli fark az oldugu icin riskli
Ama 3. per 25 atarlarsa rahat ederiz
Aman dikkat edecen işte kadinlar 3.perde mayisiyorlar memeleri terliyor sonra mola bitince usuyorlar atamiyorlar regl oluyorlar puhahags 🤣93 atmışlar ve barem 162.5
Ben hemen üste atlamıştım ( galiba bu yüzden roll takip ediyoruz)
Abi gelirse bilemiyorum kararsız kaldım, bir gelsin de istişare ederizBol sans bunada.bu gelirse ya bitir yada site deis bro tavsiyem odur gerisini sen bilin
ilk yarı cok sayı veya gol çıkınca ikinci yarı boş geçiyor çoğu zaman başıma geldi misal öğlen devresi 2-6 biten maç vardı. ikinci yarı 4 gol daha olura 1.35 oran veriyordu 1 gol oldu bitti 2-793 atmışlar ve barem 162.5
Ben hemen üste atlamıştım ( galiba bu yüzden roll takip ediyoruz)
La yok la ilk yari boype cok atan karilar inanilmaz derecede duruyorlar25 değil 20 atsada rahat edilmez çok 3 deniyorlar girince böyle 45-50 sayı çıkıyor girmeyince 25-30 beceriksizlik ettikleri müddetçe olur yoksa 3, per de küfür eder Allah brlanızı versin der son pere dahi bakmayız
Aynen öyle özellikle BrezilyaLa yok la ilk yari boype cok atan karilar inanilmaz derecede duruyorlar
dursunlar abim hep 20 20 atsınlar yeter onlaraLa yok la ilk yari boype cok atan karilar inanilmaz derecede duruyorlar