- 12,810
- 9,542
- 113
Bak şu adımı geçir bize final harika olsunÇok ucunda geldi. Kaldı son 2 adım hadi bakalım
Bak şu adımı geçir bize final harika olsunÇok ucunda geldi. Kaldı son 2 adım hadi bakalım
Güzel şans var umarım devamı da gelir bekliyoruzÇok ucunda geldi. Kaldı son 2 adım hadi bakalım
En azından site degiselim dostlar adam doğru söylüyor nolur nolmaz kayıp bonusumuz olur adam akıllı. Biraz bekleticem helal edin. Çekip başka siteye geçiyorum@vurucu999 cek bonuslu bi yere gec betgar falan dost. Madem para lazim sansini arttir
Tamam dostum beklerıEn azından site degiselim dostlar adam doğru söylüyor nolur nolmaz kayıp bonusumuz olur adam akıllı. Biraz bekleticem helal edin. Çekip başka siteye geçiyorum
Bol şans ben yattım uyudum iyi haberlerin olur umarım kanka sabaha görüşürüzEn azından site degiselim dostlar adam doğru söylüyor nolur nolmaz kayıp bonusumuz olur adam akıllı. Biraz bekleticem helal edin. Çekip başka siteye geçiyorum
Bol sanslarEn azından site degiselim dostlar adam doğru söylüyor nolur nolmaz kayıp bonusumuz olur adam akıllı. Biraz bekleticem helal edin. Çekip başka siteye geçiyorum
Haydi bakalım bol şansEn azından site degiselim dostlar adam doğru söylüyor nolur nolmaz kayıp bonusumuz olur adam akıllı. Biraz bekleticem helal edin. Çekip başka siteye geçiyorum
Bekleriz maksat zaman geçsin zaten uyku da tutmuyorEn azından site degiselim dostlar adam doğru söylüyor nolur nolmaz kayıp bonusumuz olur adam akıllı. Biraz bekleticem helal edin. Çekip başka siteye geçiyorum
İnşallah dostum Varol.Bol şans ben yattım uyudum iyi haberlerin olur umarım kanka sabaha görüşürüz
Senin çok mesajın varmış dost hiç denk gelmedik. İsim falan mı değiştin?Bekleriz maksat zaman geçsin zaten uyku da tutmuyor
Mantıklı adam haklı İkasbete geç limite takılmayız %20 kayıp alrıızEn azından site degiselim dostlar adam doğru söylüyor nolur nolmaz kayıp bonusumuz olur adam akıllı. Biraz bekleticem helal edin. Çekip başka siteye geçiyorum
10k mesaj mı çok la 1,5 ayda 17k mesaj atan ben varkeneSenin çok mesajın varmış dost hiç denk gelmedik. İsim falan mı değiştin?
Aynen dost önceden farklıydı sürekli basket rol açıyordum önceden belki ordan hatırlarsınSenin çok mesajın varmış dost hiç denk gelmedik. İsim falan mı değiştin?
Yalnız en eski üyelerden biriyim dost ben bilgin olsun10k mesaj mı çok la 1,5 ayda 17k mesaj atan ben varkene
Ajajjajs
Sendeki azim de massallah dost 😂10k mesaj mı çok la 1,5 ayda 17k mesaj atan ben varkene
Ajajjajs
Neydı nıck eskıAynen dost önceden farklıydı sürekli basket rol açıyordum önceden belki ordan hatırlarsın
Dost bende 2018 üyesiyim eskiYalnız en eski üyelerden biriyim dost ben bilgin olsun![]()
Ne olduğunu söylersen hatırlarım anca kanka burada herkes durmadan rolling açıyor 😂Aynen dost önceden farklıydı sürekli basket rol açıyordum önceden belki ordan hatırlarsın