- 4,486
- 1,939
- 113
Tebrıkler tekrardan
Dün 10k dağıttım canımı mi vereyim dahaBir arada sen bir dağıtım yap dost mne kadar zamandır forumdasin elini taşın altına köy![]()
Zirvede gözümüz yok bebeğim haddimizi biliriz ligde kalalım yeterRisk almazsan zirveyi göremezsin Ferhatım
Sen o rakamı bir arada gormemissindir dost şimdi yeme beniDün 10k dağıttım canımı mi vereyim daha
ooooo 😂Zirvede gözümüz yok bebeğim haddimizi biliriz ligde kalalım yeter![]()
@qguzh4nn0 dagitimi yapan arkadaş burda dostumSen o rakamı bir arada gormemissindir dost şimdi yeme beni![]()
Çay çekirdek alıp izleriz ne yapalımBirazdan cümbüş var cümbüş 😂
Yaptığım roll e 3 4k ile başlayıp kâr in hepsini dağıttım sürekliSen o rakamı bir arada gormemissindir dost şimdi yeme beni![]()
en sevdiğim şeyÇay çekirdek alıp izleriz ne yapalım
Tebrikler dost o zaman ne diyelim... Kesene bereket dağıtmak iyidir@qguzh4nn0 dagitimi yapan arkadaş burda dostum
Eyvallah kesene bereket duymuş olduk sevindimYaptığım roll e 3 4k ile başlayıp kâr in hepsini dağıttım sürekli
Yine bi maç bıktım.amk valla şuna bk ilk yarı 4 gol olan maçta 2 korner nasıl.cikarrr@qguzh4nn0 dagitimi yapan arkadaş burda dostum
Soğukmu neresi kıBu ne soğuk dondum
Gol veriyorsun bide hep bu sefer korner demişsin gol olmuşYine bi maç bıktım.amk valla şuna bk ilk yarı 4 gol olan maçta 2 korner nasıl.cikarrr
Geçmiş olsun taktın amma kornere Oğuzhan bi sal şu korner bahsi çıkar hayatındanYine bi maç bıktım.amk valla şuna bk ilk yarı 4 gol olan maçta 2 korner nasıl.cikarrr
Her maça gol gir ona korner eeeyyy allahımYine bi maç bıktım.amk valla şuna bk ilk yarı 4 gol olan maçta 2 korner nasıl.cikarrr
Böyle bı bahtsizm isteGol veriyorsun bide hep bu sefer korner demişsin gol olmuş