- 39,444
- 38,257
- 113
Güzel para 20 k kilciksiz 
Yatsaydi gece gece kötü koyardı. Hepimiz uykuya giderdikGüzel para 20 k kilciksiz![]()
Cesaret dostGüzel para 20 k kilciksiz![]()
Kumarın en güzel yanı o dost riskYatsaydi gece gece kötü koyardı. Hepimiz uykuya giderdik
Ben o rakamları hayatta basamam bir kupona adamın role basladigi rakamı görünce elim ayağım titriyorCesaret dost
Listeye seni almıyor Muş@qguzh4nn0 listeyi hazırla seri benim pay 14.700 üstü ona göre ayarla
Risk almazsan zirveyi göremezsin FerhatımBen o rakamları hayatta basamam bir kupona adamın role basladigi rakamı görünce elim ayağım titriyor![]()
Evet dost bende öyleBen o rakamları hayatta basamam bir kupona adamın role basladigi rakamı görünce elim ayağım titriyor![]()
Kolay gesın dost 😅Destek için tşk bana az müsade edin takip eden dostları cikariyim
Bir arada sen bir dağıtım yap dost mne kadar zamandır forumdasin elini taşın altına köy@qguzh4nn0 listeyi hazırla seri benim pay 14.700 üstü ona göre ayarla
Rc,,final güzeldi,,tebriklerDestek için tşk bana az müsade edin takip eden dostları cikariyim
Müsade senin sabaha kadar buradayızDestek için tşk bana az müsade edin takip eden dostları cikariyim