Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling vurucu999 | Kasa 300 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,182
22,703
113
@RamizAmca rol için @qguzh4nn0 abimixe verdi abimiz de gençlerin önünü açalım dedi
Siteye atıp geliyorum
300 liraya 3 paket sigara al dost bu rolde lose olur forumda kupon paylaşıp gelme ihtimali hiç yok artık millet sürekli konuşuyor 10 kisi arasında rol dönüyor diye buyuk göz var artık

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,469
6,528
113
Valla goz var dost benim bugün rolde paylaştığım macta 4 gol olmadıysa cidden göz var artik 20 isabet 1 pen kaçmış 2 kırmızı, olmus mac 0 2 bitmis normalde halisaha gibi maclardi en az 6 7 gol çıkıyordu
Hayır şunu anlamıyorum çoğu kişi rol açan adama atıyor yani bunda sorun ne ki

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,182
22,703
113
He ondan alamadım ben pek bakmıyorum valla 😅 o zaman kendi parasını riske edecekler dost. Hep bana hep bana olmuyor
Valla nazar diye birsey var ve gerçektir dost aktif rol acan adamlar artik ara da bir zorlan 1 defa kazanıyorlar artik onun dışında sürekli lose oluyoruz adamin 500 mesaji var gelmis konuşuyor la bizim 25k mesajımız var bu forumda her gün aktifiz bos insanlar iste gelip bide utanmadan konularda bundan bahsediyorlar

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,469
6,528
113
Valla nazar diye birsey var ve gerçektir dost aktif rol acan adamlar artik ara da bir zorlan 1 defa kazanıyorlar artik onun dışında sürekli lose oluyoruz adamin 500 mesaji var gelmis konuşuyor la bizim 25k mesajımız var bu forumda her gün aktifiz bos insanlar iste gelip bide utanmadan konularda bundan bahsediyorlar
Valla doğru diyorsun dost 😅 haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...