@RamizAmca rol için @qguzh4nn0 abimixe verdi abimiz de gençlerin önünü açalım dedi
Siteye atıp geliyorum
Siteye atıp geliyorum
Bol şanslar dost@RamizAmca rol için @qguzh4nn0 abimixe verdi abimiz de gençlerin önünü açalım dedi
Siteye atıp geliyorum
Bol şans pasam@RamizAmca rol için @qguzh4nn0 abimixe verdi abimiz de gençlerin önünü açalım dedi
Siteye atıp geliyorum
Bol şanslar dostum@RamizAmca rol için @qguzh4nn0 abimixe verdi abimiz de gençlerin önünü açalım dedi
Siteye atıp geliyorum
300 liraya 3 paket sigara al dost bu rolde lose olur forumda kupon paylaşıp gelme ihtimali hiç yok artık millet sürekli konuşuyor 10 kisi arasında rol dönüyor diye buyuk göz var artık@RamizAmca rol için @qguzh4nn0 abimixe verdi abimiz de gençlerin önünü açalım dedi
Siteye atıp geliyorum
Sağolasın abicim tşk ederizBol şans pasam
Hoşgeldin dostBol şanslar dostum
Bir deneyelim erhanim 😅 gözu olanın ... Çıksın derler300 liraya 3 paket sigara al dost bu rolde lose olur forumda kupon paylaşıp gelme ihtimali hiç yok artık millet sürekli konuşuyor 10 kisi arasında rol dönüyor diye buyuk göz var artık
Valla goz var dost benim bugün rolde paylaştığım macta 4 gol olmadıysa cidden göz var artik 20 isabet 1 pen kaçmış 2 kırmızı, olmus mac 0 2 bitmis normalde halisaha gibi maclardi en az 6 7 gol çıkıyorduBir deneyelim erhanim 😅 gözu olanın ... Çıksın derler
bol şanslar@RamizAmca rol için @qguzh4nn0 abimixe verdi abimiz de gençlerin önünü açalım dedi
Siteye atıp geliyorum
Hayır şunu anlamıyorum çoğu kişi rol açan adama atıyor yani bunda sorun ne kiValla goz var dost benim bugün rolde paylaştığım macta 4 gol olmadıysa cidden göz var artik 20 isabet 1 pen kaçmış 2 kırmızı, olmus mac 0 2 bitmis normalde halisaha gibi maclardi en az 6 7 gol çıkıyordu
Hoşbulduk dostHoşgeldin dost
Ne bilim dost kumarbazin açtığı konuya bak son sayfaya adamlar hala konuşuyorHayır şunu anlamıyorum çoğu kişi rol açan adama atıyor yani bunda sorun ne ki
He ondan alamadım ben pek bakmıyorum valla 😅 o zaman kendi parasını riske edecekler dost. Hep bana hep bana olmuyorNe bilim dost kumarbazin açtığı konuya bak son sayfaya adamlar hala konuşuyor
Valla nazar diye birsey var ve gerçektir dost aktif rol acan adamlar artik ara da bir zorlan 1 defa kazanıyorlar artik onun dışında sürekli lose oluyoruz adamin 500 mesaji var gelmis konuşuyor la bizim 25k mesajımız var bu forumda her gün aktifiz bos insanlar iste gelip bide utanmadan konularda bundan bahsediyorlarHe ondan alamadım ben pek bakmıyorum valla 😅 o zaman kendi parasını riske edecekler dost. Hep bana hep bana olmuyor
Bolaanss
Valla doğru diyorsun dost 😅 haklısınValla nazar diye birsey var ve gerçektir dost aktif rol acan adamlar artik ara da bir zorlan 1 defa kazanıyorlar artik onun dışında sürekli lose oluyoruz adamin 500 mesaji var gelmis konuşuyor la bizim 25k mesajımız var bu forumda her gün aktifiz bos insanlar iste gelip bide utanmadan konularda bundan bahsediyorlar