- 39,215
- 38,109
- 113
Dün ,500 er 500 er göturmussun çaktırmadan hala kazanadiysan senin ayıbınKazandım mı 🤣🤣
Dün ,500 er 500 er göturmussun çaktırmadan hala kazanadiysan senin ayıbınKazandım mı 🤣🤣
Dm yanmadı benim 🤣1 tane kupon ne dert oldu be kardeşim![]()
Bu gidişle sen atilacaksin yapma dost burada herkes kardeş cümlelere lütfen özen gosterBu salağı atın konudan ya herkese laf atıyor salak insan
Kasa yukselsin onuda açarHava atmamış ki amaç hava olsa tıtar açık olur
Açık halini bana attı 13k basmışKasa yukselsin onuda açar
AyipDün ,500 er 500 er göturmussun çaktırmadan hala kazanadiysan senin ayıbın![]()
15dk ya sıfırlanır o kendi saflığıAçık halini bana attı 13k basmış
Sus artık be hosstBenim faydamın yuzde 1 i olduysa senin foruma faydan kuran çarpsın sana 1000 lira atıcam bak yuzde 1 diyorum
Az basmış klasına yakıstıramadımAçık halini bana attı 13k basmış
Ne diyon kardeşimKasa yukselsin onuda açar
Havayı sana mı atıyor dostAçık halini bana attı 13k basmış
Bana göre fena değil sizin kasaları bilmiyorum tabi az olabilr size göreAz basmış klasına yakıstıramadım
Askerdeyken hiç hal hatır sorup para atmadın diyorum kardeşimmmmmNe diyon kardeşim![]()
Sonuçlanmadan atmıştıHavayı sana mı atıyor dostne demek istiyorsun
![]()
Bol sans beyler kupona odaklanalim daha kaybımiz yok kayıpsız gidelim lütfen konuları kapatalım
Bol şanslar dost
En son ben atmıştım 2 gün önce yazdım tiklemedinAskerdeyken hiç hal hatır sorup para atmadın diyorum kardeşimmmmm
Şaka dıyorım la bana gore 13 k fazla aq su donemimdeBana göre fena değil sizin kasaları bilmiyorum tabi az olabilr size göre